Rizeli Golcü Furkan Safi Gollerini O Takım İçin Atacak!

ÇAYKUR Rizespor'un altyapısından yetişen Rizeli oyuncu Furkan Safi'nin yeni takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor oldu.

Geçen sezon Etimesgut Belediyespor ile Şampiyonluk sevinçi yaşayan genç golcü oyuncu, yeni sezonda gollerine EGE temsilcisi forması altında sıralayacak..

 

 

 

Spor Toto 3. Lig’de şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Manisa Büyükşehir Belediyespor,  Çaykur Rizespor’dan Furkan Safi'yi renklerine kattı..

İmza törenine Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Tunç Çalışkan, Metin Memiş, Ahmet Uluturhan ve Sportif Direktör Bülent Ataman katıldı. 

Rizespor'a Teşekkür Ediyoruz..

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Furkan’ın takip ettikleri bir oyuncu olduğunu belirterek, “Furkan geçtiğimiz sezon kiralık olarak Etimesgut Belediyespor’da forma giymişti. Orada gösterdiği başarıyı burada tekrarlayacağına inanıyoruz. Oyuncunun bir yıllığına kiralanması noktasında Çaykur Rizesporlu yöneticilerle anlaşmaya vardık. Bu transferin gerçekleşmesinde gösterdikleri kolaylık nedeniyle Çaykur Rizesporlu yöneticilere de teşekkür ediyoruz. Oyuncu ve kulübümüz için hayırlısı olsun” dedi.

 

 

Şampiyonluk Yaşamaya Geldim..

Manisa’ya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Furkan ise, “Ben sahada sonuna kadar mücadele etmek için buradayım. Allah’ın izniyle şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah benim ve kulübüm için bu transfer hayırlı olur. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın