Fakir Hausgeräte IFA 2018'e Damga Vurdu

FAKİR HAUSGERÄTE IFA 2018’E

 

DAMGA VURDU

 

Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü ve yenilikçi markası Fakir Hausgeräte, Berlin’de düzenlenen IFA 2018’de üstün teknolojili ürünlerini görücüye çıkardı.

 

 

Güvenilir Alman teknolojisiyle donattığı ürünleriyle nesillerdir hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte, her yıl Berlin’de düzenlenen ve dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından olan IFA’da bu yıl yine yoğun ilgi gördü.

Elektrikli süpürgelerden sıcak içecek hazırlama grubuna, hava temizleyici ve ısıtıcılardan mutfak grubuna kadar pek çok ürünün sergilendiği Fakir Hausgeräte standına ziyaretçilerin ilgisi büyük oldu.

Kaave ile sıcak içecek hazırlama grubu kategorisine hızlı bir girişi yapan Fakir, ilk kez görücüye çıkardığı üstün teknolojili yeni Türk kahvesi makinesi Kaave Dual Pro ile ziyaretçilerden tam not aldı. Çift hazneli yeni Kaave Dual Pro, kendinden su alma özelliğiyle belirtilen fincan sayısı kadar suyu haznesinden kendisi alarak büyük kolaylık sağlıyor. Tek tuşla, tek seferde 8 fincan kahve yapma özelliği sayesinde kalabalık misafir gruplarına doyasıya kahve keyfi sunuyor.

Elektrikli süpürge kategorisinde “Yüzyılın Markası” ödülüne sahip Fakir Hausgeräte’nin, AirWave teknolojili Prestige serisi elektrikli süpürgeleri ve yeni Starky HSA 800 XL Q dik şarjlı süpürgesi fuarın dikkat çeken ve beğeni alan yıldız ürünleri arasında yer aldı.

Fakir Hausgeräte’nin Ar- Ge ekibinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucu ortaya çıkardığı AirWave teknolojisinin aerodinamik yapısı ve koordine bileşenleri sayesinde, emilen hava hızlı ve dalgalanarak hareket ediyor. Böylece düşük enerji tüketimiyle yüksek emiş gücü sağlanıyor.

Ayrıntılı Bilgi: www.fakir.com.tr


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın