Rizesporlu O Oyuncu PTT Takımına Gitti!

PTT 1. Lig ekiplerinden Multigroup Alanyaspor, 23 yaşındaki defans oyuncusu Sezer Özmen ile anlaşma imzaladı.

 

 

Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, devre arasında eksik olan bölgelere transfer yapmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu kapsamda ilk oyuncuyu takımlarına kazandırdıklarını anlatan Çavuşoğlu, "Geçen sezon Samsunspor'da oynayan Sezer Özmen ile anlaştık. Samsunspor'daki başarısının devamını sürdürecek ve bizlere çok şey katacaktır. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Yeni transferle takımlarının güçlendiğini dile getiren Çavuşoğlu, Sezer'in birçok taliplisi olduğunu ancak kendisinin Multigroup Alanyaspor'u tercih ettiğini ifade etti.

Yeni transfer Sezer Özmen ise Alanyaspor'u iyi bildiğini kaydetti. Alanyaspor'daki aile ve dostluk kavramını rakip oldukları zaman hissettiğini dile getiren Özmen, "Şimdi bu ailenin içerisindeyim. Hepinize teşekkür ederim, öncelikle başkanımıza ve yönetim kuruluna. Beni ne kadar istediklerini gösterdiler. Birçok kulübün beni istemesine rağmen bu ailede olmayı tercih ettim" diye konuştu.

Geçen sezon Samsunspor ile Süper Lig'in kapısından döndüklerini hatırlatan Sezer, bu yıl ipi birinci olarak göğüslemek için var gücüyle çalışacağını sözlerine ekledi.

- Sezer Özmen kimdir?

İstanbul'da 1992'de doğan Sezer Özmen, futbola Bakırköy Kulübü'nde başladı. 2007-2008 sezonunda Beşiktaş altyapısına dahil edilen genç oyuncu, 2 sezon boyunca Beşiktaş A2 takımının formasını giydi.

Çaykur Rizespor'a 2010 yılında kiralanan oyuncu, 2012-2013 sezonunda bonservisiyle birlikte Karadeniz ekibine transfer oldu. Geçtiğimiz sezon yarım dönem Samsunspor'a kiralanan Sezer, sezon başında Fransa 2. Lig takımı Metz'e transfer olmuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın