Yapı Kredi’den bir ilk daha!

Yapı Kredi’den bir ilk daha!

 

YAPI KREDİ’DEN WORLD ÜYE İŞYERLERİ’NE ÖZEL KAMPANYA HİZMETİ: SELF SERVİS WORLD

 

 

 

 

Yapı Kredi, World Üye İşyerleri’ne yönelik Türkiye’de ilk ve tek olan yeni bir hizmeti hayata geçirdi. Self Servis World kampanya hizmeti ile World Üye İşyerleri artık kendi puan ve indirim kampanyalarını kendileri oluşturabilecek.

 

Self Servis World ile ilgili açıklamada bulunan Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen; “Ekonominin can damarı olan KOBİ’lere ve tüm World üye işyerlerimize yönelik kurguladığımız, Self Servis World ile müşterilerimiz kolay bir şekilde kendi kampanyalarını tasarlayabilecek, milyonlarca Worldcard müşterisi arasından kendilerine en uygun hedef kitleyi seçebilecekler. Ayrıca kampanyalarını istedikleri iletişim kanalıyla, tercih ettikleri görsellerle hedef kitlelerine duyurabilecekler. Kampanya sonuçlarını da takip edebilecek müşterilerimiz bu sayede gelecekte yapmayı düşündükleri çalışmaları bu verilere göre kurgulayabilecekler. Sektörde fark yaratan bu hizmetimiz ile müşterilerimizin bilinirliklerine ve satışlarına pozitif bir etki yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Self Servis World hizmetinden yararlanmak için firmaların öncelikle Yapı Kredi Kurumsal İnternet Şubesi’ndeki Üye İşyeri Menüsü’nden Self Servis World’e girmeleri gerekiyor. Sonrasında firmalar “Akıllı Kitle Seçimi Uygulaması” sayesinde mağazaları için en uygun Worldcard müşterilerine kampanya oluşturma sürecine başlayabiliyor. Puan ya da indirim şeklinde hedeflerine uygun olduğunu düşündükleri kampanya ödül türünü seçebiliyorlar. Oluşturdukları kampanyaları da SMS veya e-posta ile hedef kitlelerine duyurabiliyor, alternatif görseller ile kampanya duyurumlarını renklendirebiliyorlar. Üstelik hedef kitleye, kampanya detaylarının ve kampanyaya dahil işyerlerinin harita üzerindeki lokasyon bilgilerine yer verilen worldcard.com.tr’deki detay sayfa ile duyurum da yapılabiliyor. Ayrıca firmalar kampanya sonuçlarını ve performansını raporlarla da takip edebiliyorlar.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın