Rizespor forması ile HAT - TRİCK Yapmıştı! Bakın nereye transfer oldu ?

ÇAYKUR RİZESPOR FORMASI ALTINDA SÜPER LİGDE HAT - TRİCK YAPAN MURAT SÖZKESEN, 2. AMATÖR KÜME TAKIMINA TRANSFER OLDU..

YEŞİL - MAVİLİ TAKIMDA EN SON HAT - TRİCK YAPAN OYUNCU BU SEZON ANTALYASPOR MAÇINDA ÜÇ GOL ATAN OYUNCU DENİZ KADAH OLMUŞTU.

İŞTE MURAT SÖZKESEN'iN HAT - TRİCK YAPTIĞI DİYARBAKIRSPOR MAÇININ ÖYKÜSÜ:

12 Aralık 2004 Çaykur Rizespor – Diyarbakırspor maçı: 3-0

İlk yarının son döneminde oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor’un işi oldukça kolaya dönmüştü. Çünkü Diyarbakırspor, 6. dakikada 10 kişi kalmış, ikinci yarının tamamını da 9 kişi oynamıştı.  Murat Sözkesen de bu avantajı değerlendirdi. 33, 43 ve 87. dakikalarda o sezonun başında Çaykur Rizespor’dan Diyarbakırspor’a transfer olan adaşı Murat Yiğiter’e gollerini sıraladı. Süper Lig’de aynı haftada Umut Bulut ve Fatih Tekke’nin de hat-trick yapması, gözlerin bu üç isme çevrilmesini sağladı. Fakat diğer iki isim kariyerini yukarıya doğru inşa ederken, bu goller Murat Sözkesen’in Süper Lig kariyerindeki son golleri oldu. Sonrasında Ünyespor’a transfer olarak alt liglerin yolunu tuttu.

 

Ligi namağlup lider tamamlayan Çaybaşıspor, play-off maçlarına hazırlanıyor. Hafta sonu başlayacak olan ve ilk sınavını Ordu Durugöl Sahasında Kumru Esnafspor ile oynayacak olan Çaybaşıspor, önemli bir transfere imza attı. Şampiyonluğun en iddialı takımlarından Mavi Beyazlı Çaybaşıspor, Ünyespor altyapısından yetişen ve ardından süper lig takımlarından sırasıyla Bursaspor, Galatasaray ve milli takım forması da giyen başarılı futbolcu Murat Sözkesen’i kadrosuna kattı.

Play Off maçları öncesinde flaş transferiyle gündeme gelen Çaybaşıspor, yaptığı bu transferle de rakiplerine gözdağı verdi. Kulüp Futbol  Şube Sorumlusu Süleyman Demirci, “Çaybaşıspor, ligi namağlup bitirerek başarısının tesadüf olmadığını gösterdi. Öte yandan 2. Amatör kümenin gol kralı Hakan Gürbüz’de Çaybaşıspor oyuncusu. Şimdi sıra Play Off maçlarında. Play Off maçlarında da aynı başarıyı göstererek mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bunun için de daha önce Ünyespor’da birlikte yönetici olarak görev ünlü futbolcu Murat Sözkesen’i kadromuza dâhil ederek gücümüze güç kattık. Bizimle birlikte Çaybaşıspor’una başarısı için mücadele edecek olan hemşerimize teşekkür ediyoruz” dedi.



Ünye Kent Gazetesi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın