İlkemiz Adalet ve Demokrasi

 

 

Baro Başkan adayı Mehmet Çırakoğlu 15 Ekim tarihinde yapılacak olan kongrede Demokrasinin kazanacağını belirterek “ İlkelerimiz var, Demokrasimiz ve Adaletimiz işleyecek” dedi.

15 Ekim tarihinde yapılacak olan Rize Baro başkanlığı seçimlerinde Mehmet Çırakoğlu ve Ümit Peçe iki liste halinde yarışacak.

    Yarın yapılacak olan Rize Baro seçimleri öncesinde Ümit Peçe ve Mehmet Çırakoğlu baro başkanlığı için yarışırken Başkan adayı Mehmet Çırakoğlu Demokrasi ve Adalet ten asla taviz vermeyeceklerini belirterek “ Bu ülkede Demokrasi 15 Temmuz akşamı kazanmıştır.  Demokrasi için 241 Şehit ve 2 bine yakın gazimiz olmuştur. Bu halk demokrasiden asla taviz vermemiştir.  Bir hukukçu olarak Demokrasi ve Adaletten asla şaşmayacağız. Adaletsizlerin karşısında, adalet arayanların ise yanında yer alacağız” değdi.

     Baro yerimiz yeterli değil

Baro Başkanı adayı Mehmet Çırakoğlu Rize”de 120 ye yakın Avukat olduğunu belirterek “ Bağımsız bir yerimiz olacak.  Rize ismi her ne kadar küçükse, Rize ili her ne kadar Türkiye”nin en küçük topraklarından biriyse de yetiştirdiği insanlar ile Dünya ya hükmetmesini bilmiştir. Cumhurbaşkanının ilinde Cumhurbaşkanına yakışır bir baro yeri olmalı. Asla küçük düşünen olmayacağız. Büyük insanlar yetişen yerde küçük düşünmek asla ilkemiz olmayacak. Seçimi kazandığım taktirde vaatlerimin tününü yerine getireceğim. Cumartesi yapılacak olan kongre sonrası rakibim olan meslektaşım ile birlikte kol kola Demokrasi için yürüyeceğiz” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın