Çayeli SGK Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Çayeli SGK Hizmet Binasının Temeli Atıldı

 

 

 

Rize’nin Çayeli ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Binası’nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Binanın üç yüz iş gününde tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Temel atma törenine Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hizmetlerini belli planlar doğrultusunda yaptıklarını ifade eden Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, “Vatandaşların gündemi ne ise hükümetin gündemi o olacak dedik ve bunu hiç unutmadık. Burada yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Binası daha seri ve modern teknolojiyle hizmet almanıza vesile olacaktır” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, “Biz söylenmesi gerekenleri yerinde ve zamanında söyleriz, milletimizle birlikte bu kutlu yürüyüşe devam ederiz. Konuştuklarımızı da yaparız” şeklinde konuştu.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, “Hükümetimizin hizmetleri vatandaşımızın ayağına getirme çerçevesinde yıllar önce aldığı bir karar gereği olarak il merkezlerinde yürütülen bu hizmetlerin artık ilçelerde de yürütülmesi anlamında bu yatırımlar yapılmaktadır” diye konuştu.

Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, “Mekanı iyi olan insanlar hizmeti de daha iyi verirler. Sayın Başbakanımız’ın restorasyon dönemi diye tabir ettiği yapısal restorasyonu epey bir gerçekleştirdik. Bundan sonra da içtimai reformun restorasyonunun gerçekleşmesini ümit ediyorum” dedi.

 

 

[media=https://youtu.be/mmSfxSYOQTg]

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın