Rize'de Bu Uygulama !...

 

 

Rize de ilk önce kaldırım kenarlarına konulan çitler şimdi de kaldırım kenarlarına konan kırmızı renkli dubalar merak uyandırmaya devam ediyor.

 Ne için konulduğu vatandaşlar tarafından da merak edilen dubalar özellikle çarşı mahallesi ve Atatürk caddesi üzerinde araçlar park etmesin diye konulmasına rağmen hiçbir işlevi olmadı görüntülerde de ortaya çıkıyor.

Garip uygulamaların anlamsız hale geldiği rize de vatandaş ise durumu belediye ye sormasına rağmen bir cevap alamamış.

Çarşı mahallesinde konulan dubaların hemen yanında bulunan  zabıta kontrol noktası ise olan bitene sadece seyirci olabiliyor.

Bu anlamsız uygulama şimdilerde şehirde alan küçültmenin dışında hiçbir işe yaramıyor.

HABER: ÇAY T.V

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    şahsenem

     30 Mart 2016 13:01
         

    o dubalar araba bırakmasınlar diye konulmuş eğitimsiz insanlar eğitilsin diye ama boş o dubalar olmasa esnaf zaten oraya kasa, leğen , bidon, sandalye gibi eşyaları bırakıp kimseyi yanaştırmıyor o dubalar yerinde dursun yanına park eden araçlara da belediye trafik ekibi kurdu cezasını yazsın 10 gün ceza yazılsın bak ne esnaf ne de başka biri araba bırakıyormu oraya ama cesaretli trafik zabıtası lazım önce....

  2. 1 0
    {usertitle}

    fedai

     30 Mart 2016 20:21
         

    Nesini anlamadınız, zaten kaldırım dar, bir de esnaf dolduruyor, vatandaşa yürümeye kaldırım kalmıyor, bu dubalar ile bir nevi vatandaşa kaldırım oluşturulmuş, çok da iyi olmuş.

  3. 0 0
    {usertitle}

    Kakkı

     31 Mart 2016 09:26
         

    Haberi yapanların Ellerine Sağlık

    Belediyenin saçma sapan uygulamalarından biri neden bu hatalı park yapanlara ceza kesilmiyor,Kaldırımı işgal edenlere neden müdahale edilmiyor,Her isteyen istediği yere tezgah açip oaalanı işgal edip satış yapabiliyor bunların hiçbirine mudahale edilmiyor. Herkesin uzerine ölü toprağı örtülmüş gibi şehir olarak uyuyoruz???.

  4. 0 0
    {usertitle}

    mustafa

     31 Mart 2016 11:12
         

    iki esnafa laf geçiremeyenler bıraksıp gitsinler o makamları! esnaf kim oluyor da kaldırıma mal koyacak! bakırcı gibi yapın çöp kamyonunu kaldırıma mal koyan esanfın önüne parkedin bakalım ne edecek kaldırım düşmanı aciz herifler...

Yorum Yapın