104 AMİRAL VE GECE YARISI

 


104 AMİRAL VE GECE YARISI

104 Amiral oturdular gecenin geçmiş bir vaktinde gece yarısı bir bildiri yayınladılar. O saaten sonra ne bekledilerse, yani sabahı bekleyemediler. Aceleleri vardı. Paşaya kelle yetiştirme gayreti ile malum açıklamayı yaptılar. Siyasiler ayaklandı, millet ayaklandı, bazı kesimler suspus beklemeye geçti. Milli Savunma Bakanlığı yayınladığı açıklamada “bu bildirinin yalnız demokrasiye zarar vermekle kalmadığını aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin moral ve motivasyonunu olumsuz etkileyerek düşmanları sevindirdiğini” ifade etti “Bu bildiriyi yayınlamak demokrasiye zarar veriyor, düşmanlarımızı sevindiriyor’’ denildi.

Olay bu kadar net ve açıktır. Peki bu zamansız zeminsiz gece bildirisinden sonra neler oldu? Bana göre en anlamı gelen mesaj Sayın Bahçeliden geldi. MHP lideri, ‘‘Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı servisi yapılan bildiride imzası bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları kaldırılmalı, emekli maaşları kesilmelidir. Resmen bu bildiri darbe çağrışımıdır” dedi. Akşener: ‘‘Bu bir zevzekliktir, Türkiye bu zevzekliklerden çok çekti’’ diyerek ilginç bir açıklama yaptı. Bu arada acilen Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ‘‘04.04.2021 tarihinde bazı internet siteleri ve sosyal medya mecralarında paylaşılan ve ‘104 amiralden Montrö bildirisi’ başlığı altında yayınlandığı belirtilen açıklamayı hazırlayanlar ile varsa irtibatlı oldukları kişilerin tespiti ve yasal gereğinin takdir ve ifası amacıyla re’sen soruşturma başlatılmıştır’’ dedi.

Sabah erken saatlerde oparsyon başladı. Yanılmıyorsam 10 gözaltı yapıldı. Hukuki süreç resmen başladı. Ne kazandık bu davranıştan, neydi acele. Çok kısa bir arkadaşımın sayfasında gördüm. “Gidin artık” diyordu. Yani “Bıktık. Yenile yenile ezile ezile bıktık, sizi oy’la rey’le gönderemiyoruz, gidin artık” diyordu. Dimi yani… “Gidin… Millet göndermiyor, kendiniz gidin, yeter” diyordu sanatından kültüründen bilgisinden tahsilinden güya emin oldum arkadaşım “gidin” diyordu bu bildiri sonrası Bir başka obdusman arkadaşım sayfasında bundan günlerce önce Ankara’larda, İstanbul’larda yaptıkları ön hazırlık toplantılarında boy boy resimlerle paşalara kelle yetiştirme derdine düşmüşlerdi. Yani “biz görevimizi yapıyoruz, bilin” diye toplantı resimlerini adeta Napolyon edasıyla sayfalarında yayınlıyorlardı.

Kripto FETOCÜ zalim “DURRR” diyordu. Güya bildiriye eleştiri getiriyordu alçak adam. Bugüne kadar çok iyi saklandı, durumunu perçinlemeye çalışıyordu alçakça! Demokrasimizi milli irademizi hedef alanların rütbeleri sökülecek, emekli maaşları geri alınacak da bu zerzeklerin, darbe beklentisine çanak tutanların koltukları sırtlarına yüklenip atılmayacaklar mı? Bu kriptolar ne zaman hak ettikleri cezayı alacaklar? Bekleyecek ve göreceğiz.

Metin TOPÇU 5.4.2021 Çekmeköy


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın