ŞEHİR HASTANEMİZE BİR ADIM KALDI

ŞEHİR HASTANEMİZE BİR ADIM KALDI

 
Genel seçimler geldi çattı. Benim aklımda yapılanlar ve yapılacak olanlar. Bir şekilde şehir olarak meselelerimizi dile getirmek ve kazançlı çıkmak, yıllanmış sorunlarımıza çareler bulmak.
Rize çok şey kazandı. Vilayete benziyor artık. Bu seviyeye gelmede Milletvekilimiz Muhammed AVCI’NIN önemli katkıları var. İlk döneminde teşkilat başkan yardımcısı olması elini güçlendirdi kısa zamanda bürokrasi ile olumlum kontaklar kurdu ve Rize’ye çok şey kazandırdı.
Bunların başında en önemlisi diyebileceğim olay şehir hastanesidir. 340 bin metre kare alanda inşa edilecek 800 yataklı şehir hastanesi temeli yani üstyapı ihalesi ister istemez seçimden sonraya kaldı. Bu hastane Rize’nin sağlık turizminde önemli katkılar sağlayacaktır. Hava limanımızla birlikte düşündüğümüzde Rize’yi çok yukarılara taşıyacak devasa bir yatırıdır. Muhammed AVCI bu hastanenin Rize için ne manaya geldiğini biliyor ve peşini bırakmayacağına inanıyorum. Edindiği tecrübe bize daha çok şeyler kazandıracaktır.
Rize’de seçimler Millet İttifakı içinde yer alan partilerin bir noktaya toplanması, Cumhur İttifakının ayrı ayrı partilerle yarışması şeklinde olacaktır. 
Rizeli kararını çok iyi hesap yaparak vermelidir.
Ne olursa 3-0 olur ona bakmalıdır. 
Ki güçlü bir şekilde kurulacak olan hükümetten istediklerimizi alalım.
Partilerin yarışmaları elbette demokratik bir haktır. Beni mahsur görün Rize’den başka gözüm hiç bir şey görmüyor. İstiyorum ki elimiz güçlü olsun.
Ovit Tünelleri yapıldı, Lojistik liman devam ediyor. Hastanemizin altyapısı tamamlandı üstyapı ihalesini bekliyoruz. Bunlar devasa işler. İl bazında çok şeyi başardık. Devasa kentsel dönüşümlere sıra geldi etap etap bunların yapılması ve insanımızı deprem tehlikesinde korumamız lazım.
Turizm yatırımlarının behemehâl alınması lazım. Ülkemizin büyüyen turizm pastasından payımıza düşeni almamız lazım. 
Rize Dünya cennetidir. 
Rize’nin en ligde yarışan bir il olması için Süper ligde bir takımının olması, üniversitesi ve hava limanı olması… Bunlara ilave olarak sağlıkta ve turizmde önemli yatırımların gelmiş olması lazım.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Hep birlikte el ele Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yürüyelim.
Selam ve dua ile…


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın