Sıklaşan Safta Yerini Belli Ettiler!

Sıklaşan Safta Yerini Belli Ettiler!


Bir tarafta ikinci yarıya flaş transferlerle giren Çaykur Rizespor, diğer tarafta maddi sıkıntı altında mevcut kadrosu ile kendi yağıyla kavrulmaya çalışan MKE Ankaragücü takımı.
Geçen hafta ligin en körpe takımına karşı hiçbir önlem almayan İbrahim hoca "Saldım çayıra Mevlâm kayıra" düşüncesi altında ofansif futbol oynamayı tercih edince elinin tersi ile liderlik şansını kaybetmişti.
Bu maç öncesi “Ders alacağız” diyen Üzülmez’in bu kez ligin en tecrübeli takımı olan Ankaragücü karşısına çıkardığı 11 maç genelinde temas futbolu altında abartılı faullerle bu ligin karakteristiğini bize sundu ve maç boyu başarılı oldular.
İlk devre fitilin ateşini yakan Samudio, maçın ikinci devresinde de durmadı ve 3 gol atarak yıldızlaştı. Maç genelinde defansta kısmen sağlam duran yeşil-mavili takım orta sahada Abdullah ve Koray’ın sert futbolu, ileride Süleyman'ın aklı ile birleştiğinde fişi Paraguaylı oyuncu Samudio çekti ve son noktayı Oğulcan Çağlayan koydu ve yeşil mavili takım haklı bir galibiyete imza atarak altın değerinde üç puan almasını bildi.
Zirvede saflar iyice sıklaşırken Çaykur Rizespor aldığı bu galibiyetle sıklaşan safta yerini belli etti. Emeği geçen herkese teşekkürler, özellikle 3 gol atan Samudio ve asitlerle Süleyman’a...

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın