Antep’in Hamamları !..

 


Antep’in Hamamları !..

Lig neredeyse bitecek ama Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal ne kadro şablonunu oluşturdu nede oyun düzenini...

Aslında bu maçın işaret fişeğini geçen hafta İsmail hoca yaktı. Ertelenen Göztepe maçı sonrası takımı apar topar Güney’e Adana’ya götürdü. Bizim takımın 3’de 2’si evli ve çocuklu futbolcularla kurulu. O oyuncular uzun süre kamp döneminde üst düzey konsantrasyon eksikliği yaşarlar. Özellikle de yabancı oyuncular. Hava şartları geçen Pazartesi’nden itibaren Rize’de düzeldi, neden Adana kampı yapıldı anlamış değilim. Bunun yanında Gaziantep maçına Abdullah Durak hocadan kesik yedi. Senin sahada hakeme efelenen bir oyuncun var o da yedek. Onun yerine Oğuz Kağan var ama çok toy. Koca ilk devre 17 maçta Oğuz Kağan’a toplamda 2 maç sonradan girerek 12 dakika şans vermişsin, Adana kampında mı bu oyuncun senin ilk 11 oyuncun mu oldu İsmail hoca?..

Santraforun Skoda deplasman topçusu değil. Çok durağan bu oyuncuyu iç saha maçlarına kullan verim alırsın ( o da dağ tarafı kalede! ) ama deplasman maçlarında sıfır çekersin. Çünkü gömülü oynuyorsun hocam! Deplasman maçlarında yoksun zaten ligin en kötü deplasman karnesine sahipsin topladığın deplasmanlara 8 puan var aşırı kontrol altında Rizeli verem oldu bilesin. Kontrol derken savunmayı 10 numara yapmıyorsun sayın hocam, İvanildo diye birini aldın hemde kiralık tam kiralık katil. Trabzon takımı iyi olsa bu oyuncuyu bırakır mı? Adam tam bir kasap ve dengesiz. İlk devre Trabzon forması ile izlediği 2 – 3 maçında bana o izlenimi vermiştim yanılmadım. Adam gole gidiyor en kötü senaryo bırak atsın sen adama ne giriyorsun zaten sarı kartın var takımı bir kişi eksik bıraktın.

Futbol adına dün Antep’te hiçbir şey yapmadık. Adamlar 2 penaltıyı Antep’in hamamları altında “Hamam bahşişi “ olarak atmayıp bize bıraktı. Ayıptır, günahtır bir hafta Adana kampında bu takım ne yaptı?..

Şurası kesin önümüzde çok keskin bir fikstür var. Geçen sezon bizim yaptığımız çıkışı alt tarafta yer alan takımlar yaptı. Nasıl ki geçen sezon bizim adımıza söylenen ( Rizespor bu oyunla düşmez ) yorumları şimdi de Antalya ve MKE Ankaragücü takımları için geçerli. O zaman ben İsmail hocaya soruyorum? Kim düşer ?. Sakın ola bu puana güvenmeyin, bu lig çok şeye gebe. Bu oyun bizi sıkıntıya sokar. Herkes ayrı kafada . Boldrin , Moroziuk ve stoperler formsuz, kaleci Gökhan artık bize maç alması lazım, geçen sezon ikinci devre artan formu ile parmak ısırtıyordu ya şimdi ? İsmail hocanın Başakşehir maçı ile bir şeyleri değiştirmesi lazım. Maceraya gerek yok bir hafta tribüne gönderdiğin oyuncu diğer hafta kurtarıcı diye sahaya sürdüğün zaman ( Samudıo )takım içinde otorite kalmaz. Adam oynamaz. Doğru 11 doğru oyun. Bu işin şifresi budur. Ballı börekli puan avantajlı haftalar bitti beyler. Şimdi acı çekeceğiz ama fazla acı biliyorsunuz hemoroid yapar aman dikkat !..


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın