YUKARDA BOŞ YATAK YOK!..


 

Alt tarafta yer alan takımlardan son üçü Mersin, Sivas ve Eskişehir yoğun bakımda yatmaya devam ediyor. Hemen üstünde ki Kayserispor ise şimdilik serviste. Rizespor ise uzun bir süredir acilde ayaküstü tedavi görüyor. Doktor, taburcu edecek onu ama bizimkisi bir türlü toparlanamıyor. ..

İkinci devre 10 haftada altı puan topladılar. Ligin en az puan toplayan takımı…  Acilde görev yapan doktor gelen kan ve röntgen verilerine bakıyor, durum kötü, nabız düşük, kan verileri yüksek, gönderecek yukarıya servis’e, yatıracak üç beş gün fakat yukarda boş yatak yok. Uzun süredir komada olan Sivas, Mersin, Eses üç yatağı kapatmışlar. Yan tarafta yer alan Kayseri henüz taburcu olmak için sevenlerine bir umut aşılamadı.

İşte dün akşam Kayserispor karşısında mücadele veren Ç.Rizespor’a acilin pratisyen doktoru son kez baktı .. Bir ufak umut görse, sedye üzerinden sallasa elini taburcu edecek, hadi bu senede “yırttın” diyecek ama, nafile.. Bizimkisi inat etti bir kere. Zaten son üç sezon acil kapılarında idmanlı. Hasta bakıcısı olsun, stajer hemşireler olsun, memurlar, doktorlar hepsiyle kan ki oldular.. Hastanede seveni çok. Üç yıl boyunca her takıma ve hakeme mavi boncuk dağıttılar. Her kesimle iyi ilişkiler kurdular. Dostluklar ilerledi de, bir tek hasta yakınlarını mutlu edemediler. Vermem diyor, bana ne diyor, gelmese gelmesin diyor, sıkıştı mı, hafif öbür tarafa sallanmaya başladığı zaman ise Rize ve çevre bölgelerde görev yapan başta imamlara olmak üzere dostluklar tavan yapıyor!

Tabi bunları yazarken, düşmanda çok. Burası Başbakanların, Cumhurbaşkanının şehri. Seveni olduğu kadar, sevmeyenleri de var.. Çayı var hemde senede dört sürgün. Balı var, turizmi var, omuzu düşük kabadayısı var, sanatçısı var, üst düzey iş adamı var. Hal böyle olunca diğer kesim kıskanıyor. Bir kıstırırsam, vuracağım tekmeyi göndereceğim diyorlar. E haklılar.. Kibrit kutusu kadar yüzölçümü olan bu şehir, ne işi var Süper ligde diyorlar. Hem bak kendi taraftarı da sahip çıkmıyor, diyorlar..

Sonuç..

Güçlü olmalıyız.. Madem, güçlüyüz her konuda sahada da güçlü olmalıyız. Böyle kapasitesi sınırlı oyuncularla her sezon sıkıntı yaşamaya devam ederiz. Mevcut oyuncular elinden geleni yapıyorlar ama, kapasite meselesi. Sonra dün akşam olduğu gibi kaleye giden topa Deniz dokunmasa net gol olurdu, Fransız oyuncu önü boş git kaleye vur, gücün mü yok, son dakikada Polonyalı kaleci ile karşı karşıya kaldığında aaa bu gol nasıl kaçtı dememeliyiz..

Yapılan transferlerin çoğu boş. Bunları defalarca yazdık. Tribüne, yedek kulübesine oturması için yabancı oyuncu almayacaksın. Hani sezon başı ; ders aldık, bu sezon 11 -12 oyuncu yerine 3 -4 kaliteli oyuncu alacağız, bizim neyimiz eksik Başakşehir kulübünden demeyeceksiniz.

Neticede, senin bir oyuncun sakatlandı. Kweuke.. Yokluğunda tel tel dökülüyorsun, ikinci devre en az puan toplayan takımısın, o futbolcunun sağlığında sana kazandırdığı puanlarla cepten yemeye devam ediyorsun. Karşında ki takım Kayserispor ise bu maç öncesi altı as oyuncusundan yoksun Rize’ye geldi. Senin bir as, onların altı as oyuncusu yok. Ne yaptın sen: Kalecin vakitten çaldı, geri pas yaptın, bir türlü set hücumu yapamadın. Bulduğun doğaçlama gol pozisyonlarını kalite yokluğundan değerlendiremedin. Baktı maçın hakemi Özgür Yankaya, bu iki takımdan da bir şey olmaz, maç sonu üç dakika vererek, size bu bile fazla dedi. Ne haliniz varsa, görün dedi.. Özetle dün akşam biz bir eksikle bir puan kazandık evimizde, neredeyse B Takımı ile gelen Kayseri ekibi ise iki puan kaybetti!


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    okan

     5 Nisan 2016 18:23
         

    müthiş bir selim denizalp yorumu daha.. elini sağlık selim bey.. nikotin gibi bizi kendine bağlıyorsun ve aynı zamanda her tarafa ders veriyorsunuz.. saygılar..

  2. 0 0
    {usertitle}

    ibrahim kopuz

     8 Nisan 2016 12:07
         

    müthiş İslam çubi & Yılmaz özdil karışımı bir kalem.. zevkle okuyoruz, benzetmeler 10 numara..

Yorum Yapın