Dolar Değil TL İş Yaptı!

 

Dolar Değil TL İş Yaptı!

Benim adıma kupa maçları hedef taşımaz. Olsa olsa angarya maçları olmuştur.

Geçen sezon gördük bunu. İkinci devre kupada yarı finale kadar uzanmıştık. Sonrası malum Galatasaray karşısında seni ilk maçta “ham” yaptılar, önünü kestiler. Kupayı da Cim boma verdiler.

Rizespor yine bir kupa serüvenine girdi. Tek teselli ligde fazla forma şansı bulamayan futbolcuların kupada gösterdikleri performans. Alınan sonuçlar gösterdi ki gençler idmanlarda yatmamış, forma şansı buldukları bu kategoride başta hocalarına olmak üzere “biz hazırız” mesajı verdiler.

Özellikle ikinci devrenin başında çok ciddi bir maç trafiği bizi bekliyor. Yeşil – mavili takım bu yolda yol haritasını belirlemeli. Kupada grubunun birinci bitirdiğinde A grubunun ikincisi Osmanlıspor ile eşleşeceksin. Osmanlı maçı bizi ligde kalma yolunda çok hırpalar şimdiden bu eşleşmenin Şanlıurfa takımına yönelmesi gerekiyor!

Tepecikspor kupa maçına dönecek olursam sahada haftalardır lig maçında hocasından forma şansı bulan Milyon Dolarlık Oğulcan Çağlayan’ın yine suskunları oynadığı , onun yerine giren aylığı beş bin liralık beleş sayılabilecek Atıemwen’in işi bitirdiği bir maç izledik.

Bunun yanında genç Recep Niyaz ortaya koyduğu olumlu performansla geçer not aldı. Bir diğer genç oyuncular Ali Faez ve Furkan’da dikkatlerden kaçmadı.

Suni çim üzerinde oynanan maçta sakatlık riski nedeniyle oyuncular bir çok pozisyonda topa girmekten kaçındılar. İyide ettiler bence!

Hafta sonu oynanacak olan Osmanlıspor süper lig maçı bizim adımıza çok ama çok önemli bir karşılaşma olacak. Gaziantepspor deplasman galibiyetinin çeyrek altından tam altına dönüşmesi adına bu maçı mutlak süratle kayıpsız geçmek gerekiyor. Osmanlı takımı deyim yerindeyse taş gibi bir takım ama yenilmeyecek bir ekip değil. Nasıl ki İsviçre 2. Lig ekibi bu takımı Avrupa kupa maçında evinde mağlup etti, bizde bu takımı eli boş göndermemiz gerekiyor. Tabi geçen sezon olduğu gibi çıkar gelir bir Hüseyin önce verdiği penaltıyı iki dakika sonra iptal eder ona da hazırlıklı olalım. Sert bir maç bizi bekliyor, her şeye hazırlıklı olalım. Taraftar bu sezon ilk kez bu maçta devreye girerek, takımına tam destek vermeli.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın