ÇORUH EDAŞ’TAN KALKANDEREYE KESİNTİSİZ ENERJİ YATIRIMI

ÇORUH EDAŞ’TAN KALKANDEREYE KESİNTİSİZ ENERJİ YATIRIMI

 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2020 yılı yatırım çalışmaları çerçevesinde Rize Kalkandere’de fider montaj çalışmalarını tamamladı. Alüminyum kesitli yer altı kablosu montajı yaparak bölge enerji arzı için önemli bir adım daha atan Çoruh EDAŞ, kesintisiz enerji için her gün yeni bir yatırımını hizmete sunuyor…

Enerji sektöründe kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermeyi amaçlayan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2020 yılı yatırım programlarına ara vermiyor. Rize’de Kalkandere İlçesi genelinde elektrik arzını ilgilendiren Kalkandere TEİAŞ Dağıtım Merkezi’nde merkezi bağlantılarının saha çalışmaları tamamlanarak bir yatırım daha sonuca ulaştı.

Dağıtım merkezinde ek fider montaj çalışmasıyla iki ana besleme noktasındaki yenileme ve iyileştirme çalışmaları tamamlanarak enerji kesintilerinin sıfıra indirilmesi, elektrik enerjisinin kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde Kalkandere İlçesi’nin hizmetine sunulması sağlandı.

Ortak noktada iki besleme hattının olması, Rize Kalkandere’de yapılacak her çalışmada enerjinin kesilmesi anlamına gelmekteyken yapılan çalışmalar, Kalkandere ve İyidere hatları herhangi bir bakım veya arıza esnasında bölgeye alternatif kaynaklar şeklinde enerji verilmesine imkân sağlayacak.

Yatırım çalışmaları esnasında desteğini ve sabrını esirgemeyen tüm yerel yönetimler ile tüm elektrik tüketicilerine teşekkür eden Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, kesintisiz ve daha kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunabilmek adına yatırım faaliyetlerine devam edeceğini ifade etti.

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmenliği


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın