ÇORUH EDAŞ, 169 SAHA ÇALIŞANINI ÖDÜLLENDİRDİ

ÇORUH EDAŞ, 169 SAHA ÇALIŞANINI ÖDÜLLENDİRDİ


 

 

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan saha çalışanlarını ödüllendirdi.


 

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), çalışan odaklı yatırımlarına devam ediyor. Şirket tarafından düzenlenen 2022 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı’na Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü Mehmet Aydın ve bölge yöneticileri katıldı.


 

“KESİNTİSİZ ENERJİ HEDEFİYLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN SAHA EKİPLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”


 

Müşteri memnuniyetinde olduğu kadar çalışan odaklı yatırımlarıyla da fark yarattıklarının altını çizen Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Hizmet alanımızda yer alan illerde kesintisiz enerji odaklı çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu çalışmaların bölgelere ulaşmasını sağlayan saha çalışanlarımıza göstermiş oldukları emekten ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın ortaya koyduğu özverili çalışmalarla gurur duyuyoruz” dedi.


 

Çalışanların sağlıklarının ve güvenliklerinin önde geldiğini dile getiren Kandemir, “Çalışanlarımız için kendilerini geliştirebilecekleri uygun koşulları sağlamayı hedef edindik. Şirket olarak özverili çalışmaları takdir etmek, ekip arkadaşlarımızın fiziksel, sosyal ve duygusal motivasyonunu yüksek tutmak en büyük önceliğimiz. Saha ekiplerimizin sunduğu hizmetin kalitesi göz önüne alındığında bu konuda ortaya koydukları başarıya hep birlikte tanık oluyoruz. Çalışmalarından ve özverilerden dolayı bütün çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


 

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmenliği



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın