Eski Rize Valisi Kalp Krizi Geçirdi

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, makam aracında kalp krizi geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, mesai saati bitiminde makam aracıyla vali konağına giden Vali Salihoğlu, aracın içinde kalp krizi geçirdi. Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Vali Salihoğlu’na anjiyo yapıldı.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, yaptığı açıklamada, Vali Salihoğlu’nun makam aracında kalp krizi geçirdiğini ve şuanda anjiyo yapıldığını söyledi. Vali Enver Salihoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili doktorların daha sonra açıklama yapacağı öğrenildi.

 

VALİ SALİHOĞLU’NUN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR
- TEKİRDAĞ VALİSİ ENVER SALİHOĞLU, MAKAM ARACINDA GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONRASI KALDIRILDIĞI HASTANEDE ANJİYO YAPILDI

 

 

 

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, mesai bitiminde makam aracında kalp krizi geçirdi. Hastanede ajiyo yapılan ve stent takılan Vali Salihoğlu’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, mesai bitiminden sonra makam aracıyla Vali Konağı’na giden Salihoğlu, araç içerisinde kalp krizi geçirdi. Bir süre kalbi duran Vali Salihoğlu, önce kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapıldı. Vali Salihoğlu, buradan ambulansla Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Vali Salihoğlu’nun durumuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, “Şu an anjiyo yapılıyor. İyi olacak inşallah. Mesai bitiminde araçta kalp krizi geçirdi diye biliyoruz” dedi.
Vali Enver Salihoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek ve ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Niyazi Güler ile birlikte açıklama yapan Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdoğan Gültekin, şunları söyledi:
“Valimizi acilen anjiyo ünitemize alarak, Prof. Dr. Niyazi Güler eşliğinde acil anjiyo yapıldı. Sayın Valimizin 2 tane ana damarı tıkalıydı geldiğinde. Biri orta damar, biri öndeki damar. Başarılı bir şekilde 2 damar da açıldı, stentler yerleştirildi. Damarlarda herhangi bir sıkıntımız yok kalbi olarak. Ancak, bu süre içerisinde Devlet Hastanesi’ne gitme süresi ve bilinç kaybı süresini bilemediğimiz için bugün sabaha kadar uyutacağız. Genel durumu iyi. İnşallah sağlığıyla uyandıracağımızı düşünüyoruz.”
Vali Salihoğlu’na anjiyo müdahalesini yapan Prof. Dr. Niyazi Güler de, “Kalbi durmuş bir şekilde Devlet Hastanesi’ne gitmiş. Oradaki arkadaşlar kalp masajı yaparak, kalbi canlandırma işlemi gerçekleştirmişler. Daha sonra hastaya solunum cihazı bağlayıp bize getirdiler. Anjiyosunda ön damarda ve orta damarda 3 yerde ciddi derecede darlık vardı. Birinin tam kan akımı durmuştu. Toplamda 3 stent koyarak o damarları açtık. Kan akımı sağlandı. Tansiyonumuz ve nabzımız normal seyretmekte. Beyinde bir hasar olmamışsa yarın sabahtan uyandırma işlemini yapacağız” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Vali Salihoğlu’nun kalp krizi geçirdiği haberini alan daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri hastaneye gelerek bilgi aldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın