Rize Belediyesi’nden RTEÜ’ye Büyük Destek

Rize Belediyesi’nden RTEÜ’ye Büyük Destek

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mülkiyeti Rize Belediyesi’ne ait olan 61 bin 320 m2’lik araziyi bedelsiz olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne devretti.

5393 Sayılı belediye kanunun 75. maddesinin D bendine istinaden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü'nün asli görev ve hizmetlerine kullanılmak üzere 2/12/2014 tarihli 104 sayılı ayrıca 4/11/2014 tarihli 91 sayılı belediye meclis kararlarıyla Güneysu ilçesinde bulunan, mülkiyeti Rize Belediyesi’ne ait olan 61 bin 320 m2'lik arazi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne bedelsiz olarak devredildi.

Rize Belediyesi tarafından devredilen Güneysu ilçesinde bulunan arazi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından öğretim görevlileri için lojman ve sosyal amaçlı olarak kullanması hedefleniyor.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yapı işleri yetkilileri ve Güneysu Tapu Müdür Yardımcısının katılımıyla devir teslim işlemi gerçekleştirildi.

ÜNİVERSİTE’NİN GELİŞMESİ İÇİN DESTEK

 

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin gelişmesi için gereken bütün desteği verdiklerini söyleyen Başkan Kasap, “Şehrimizin eğitim yönünden ilerlemesini, üniversitenin tercih edilirliğinin arttırılmasını sağlamak amacıyla Rize Belediyesi olarak gereken desteği veriyoruz. Bundan sonraki süreçte yapacağımız çalışmalarla da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin geliştirilmesine katkıda bulunacağız” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın