Başkan Kasap’tan İtfaiyecilere Ziyaret…

Başkan Kasap’tan İtfaiyecilere Ziyaret…

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İtfaiye müdürlüğünü ziyaret etti. Başkan Kasap, İtfaiyede görev yapan Personelle öğlen yemeği yedi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İtfaiye ye gerçekleştirmiş olduğu ziyarette İtfaiye müdürü Uğur Minder’den personelin almış oldukları eğitimler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

 

Başkan Kasap, incelemelerinin ardından personelle birlikte öğlen yemeğine katıldı. Yemekten sonra personelle bir süre sohbet eden Kasap, İl merkezi ve yakın bölgelerde meydana gelen yangınlara müdahale edip herhangi bir aksaklığa (can ve mal kaybı) meydan vermemek için yürüttükleri bu şanlı görevlerinden ötürü personele teşekkür etti.

İNSAN HAYATINDA SANİYELER ÇOK ÖNEMLİ…

 

 

Belediyenin önemli birimlerinden birinin   İtfaiye müdürlüğü olduğunun altını çizen Başkan Kasap,”İnsan hayatında saniyeler çok önemli, beklenmedik bir anda her şey olabiliyor. Allah kimseye sel, yangın ve deprem gibi büyük acılar göstermesin. Almış olduğunuz eğitimlerle her geçen gün kendinizi yenileyin. Bundan sonraki çalışmalarınızın kazasız, belasız başarı ile sonuçlanıp devam etmesini diliyorum” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın