ŞEHİRİÇİ MİNİBÜSLERİ TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞMELİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, toplu taşıma kalitesini arttırmak için şehiriçi minibüs hattı ve Gündoğdu hattının tek çatı altında birleştirilmesi amacıyla toplantı yaptı.

 

Rize Şehiriçi, İslampaşa, Sanayi, Araştırma Hastahanesi, Fener, Çiftekavak ve Gündoğdu Rize hatlarında taşımacılık yapan minibüs kooperatiflerinin daha güçlü bir hale gelmek için tek çatı altında birleşmesi konusunda Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ la fikir alışverişinde bulundular.

BAŞKAN KASAP, VATANDAŞ KONFORLU GÜVENİLİR BİR TAŞIMACILIK İSTİYOR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı açıklamada; “Halkın kesintisiz erişilebilir toplu taşıma kalitesini arttırmak amacıyla Şehiriçi hattı ile Gündoğdu hattının tek çatı altında birleştirilmesi hususunda yaptığımız toplantı da karşılıklı görüşler beyan edilmiştir. Kooperatiflerin merak ettikleri konularda fikir alışverişleri sağlanmıştır. Genel kurulları neticesinde tek çatı altında birleşme kararı almalarıyla daha da güçlü bir hale gelecekleri kanısındayım”dedi. Başkan Kasap, amacımız vatandaşımıza daha kaliteli, ilimizin bir ucundan diğer ucuna konforlu güvenilir bir taşıma hizmeti sunmak. Söz konusu hatların kullanılması ve işletilmesinde tek yetkili Rize Belediyesi olduğundan burada kimsenin kimseye rakip olmayacağı, tarafların memnuniyeti ile değişen ve gelişen şehrimize yakışır şekilde toplu taşıma hizmeti vermek için ilk adımımızda herkesin daha duyarlı olması gerekir.”şeklinde konuştu.

Toplantıya, Şehir içi minibüs kooperatif Başkanı Sultan Dinç ve yönetimi, Gündoğdu minibüs kooperatif Başkanı Mehmet Kopuz ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, Şakir Mollayakupoğlu ,İsmail Hakkı Soba, Mustafa Altay, Mehmet Yoldaş Ulaşım Hizmetleri Müdürü Suzan Avcı ve Otobüs İşletme Amiri Celal Sarı katıldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    SEMA

     20 Haziran 2016 10:33
         

    MALESEF HİÇ KALİTELİ OLMADİ HER GÜN İŞE AYAKTA GİDİYORUZ MÜNÜBÜSLER YETMİYOR BEN HERGÜN İŞİME AYAKTA GİTMEK ZORUNDA DEYİLİM PARAYİ ALIYORSANİZ YOLCULARİ TEMİZ GÜVENLİ KONUŞMASİ BİLMELİ KIYAFETLERİ DÜZGÜN GÖZE VE GÖREVİNE YAKIŞİR BİR ŞEKİLDE ÖĞRENCİ ÇOÇUKLARA İYİ DAVRANMALI ÇOÇUKLAR ARABADAN İNMEDEN HAREKET ETMEMELİ BEN HER SABAH İŞE AYAKTA GİTMİK İSTEMİYORUM İNSANLARİ ÜSÜSTE PAKET ETMEYİN BUNLAR İNSAN LÜTFEN KENDİLERİNİZE ÖZEL ŞÖFER ÖZEL ARAÇ . BİRAZDA SİZLERİ SEÇENLERE KULAK VERİN BİZ AYAKTA GİTMEK İSTEMİYORUZ DAHA ÇOK ARAÇ LAZIM LÜTFEN LÜTFEN DÜN AKŞAM 45. DAKİKA ARAÇ BEKLEDİM.BİR ARAÇ GELDİ ONADA BİN BİNEBİLİRSEN. ARAÇLARİN DAHA SIK ARALIKLARLA GEÇMESİ LAZIM.

Yorum Yapın