KALBİMİZ MEMLEKETİMİZ VE BAYRAĞIMIZ İÇİN ÇARPMAKTADIR

KALBİMİZ MEMLEKETİMİZ VE BAYRAĞIMIZ İÇİN ÇARPMAKTADIR

 


Vali Ersin Yazıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Vali Yazıcı, "Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 93. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gururla kutluyoruz. "dedi.
AZİM VE İNANCIN ZAFERİDİR…
30 Ağustos'un Türk milletinin, vatan sevgisini ve bağımsızlık tutkusunu tüm dünyaya gösterdiği, destansı zaferlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı, "Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen, hürriyet ve bağımsızlık aşkı ile yanan bir milletin sarsılmaz azim ve inancının zaferidir.  Her 30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti'nin milli iradesinin ışığında lider bir ülke olma yolundaki kararlı mücadelesinin de rehberidir." dedi.
ÖZGÜRCE DALGALANMAYA DEVAM EDECEKTİR…
Kalbimiz memleketimiz ve bayrağımız için çarpmaktadır ifadelerini kullanan Vali Ersin Yazıcı, "Bu millet devletiyle birlikte bir bütündür, bizi diğer milletlerden ayırt eden de vatana sonuna kadar bağlılık ve bağımsızlık tutkusudur; İnanç, azim ve kararlılıkla enerjimizi ülkemizin kalkınması ve insanımızın iyiliği için gösterdiğimiz gayrettir.
Türk Milletinin 30 Ağustos'ta ordusuyla tek bir yürek haline gelerek gösterdiği olağanüstü kurtuluş mücadelesi ile ülkemiz dünya milletler ailesi arasındaki saygın yerini korumuş ve şanlı bayrağımız gönlerde özgürce dalgalanmaya devam etmiştir. Türkiye'yi uygarlık yarışında daha üst sıralara taşımak hepimizin görevidir. "şeklinde ifade etti.
DEVLETİMİZİN GÜCÜ SINANMAMALI…
Son günlerde artan terör olaylarına da değinen Vali Ersin Yazıcı, "Almış olduğumuz acı haberler, milletçe hepimizi derinden üzmektedir. Devletimizin gücü, milletimizin birlik ve beraberliği sınanmamalı, gerçekleştirilen bu saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milleti ile birlikte ebediyen tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan toprağında varlığını devam ettireceği asla unutulmamalıdır.  " ifadelerini kullandı.
EMANETLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ…
Milletimize, birlik, dirlik, barış ve huzur dileklerini de ileten Vali Ersin Yazıcı, "Biricik vatanımız, vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için gözünü kırpmadan şehit ve gazi olan kahramanlarımızın emanetlerine kuvvetle sahip çıkacağız. Onlar yüce milletimizin en değerli varlıklarıdır. Devletimizin kararlı tutumu;  tüm güvenlik güçlerimizin cansiparane uğraşlarıyla terörün kökünün de kazınacağına inancım tamdır. Bu inançla, Yüce Milletimizin, Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm Rizeli hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğrunda kanlarını akıtan şehitlerimize, aramızda olmayan gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimiz ile şehit ailelerimize de sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum." şeklinde ifade etti.
Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın