Başkan Kasap, Zabıtalarla Bir Araya Geldi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Zabıta personelinin zabıta haftasını kutladı. Başkan Kasap, personele çiçek takdimi yaparak görevlerinde üstün başarı diledi.

 

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 189. Yılı nedeni ile 2-8 Eylül tarihleri arasını kapsayan Zabıta Haftası Rize Belediye, Zabıta personelini bir araya getirdi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap cuma namazı sonrası belediye binası önünde personelle bir araya gelerek çiçek takdimi yaptı. Personelin Zabıta Haftasını kutladı.

Başkan Kasap, "En iyi şekilde faaliyetlerini yürütme gayreti içerisinde olan Rize Belediyesi Zabıta ekibinin Zabıta Haftasını kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da daha üstün başarılar sergileyeceklerine inanıyorum" dedi.

ZABITA EKİBİ GÜÇLENDİRİLECEK

Zabıta ekibini güçlendireceklerini dile getiren Başkan Kasap, "Rize Belediyesi Zabıta Ekibi'ni olabildiğince güçlendirmemiz gerekiyor. Şu anda sayı bakımından oldukça eksik durumda olduğumuzu düşünüyorum. Biz kendi kurumumuzdan da olsa bunu azar azar da olsa toparlamanın gayreti içerisindeyiz. Ortaya çıkacak olan yeni yönetmelikle de yeni memurlarımızı kadromuza katma niyetindeyiz" diye konuştu.

OSMANLI DÖNEMİNDEN GELEN BİR EKİP RUHU

Osmanlı döneminden bu yana Zabıta'nın önemine değinen Başkan Kasap, "Belediyelerin halkla iç içe olan en önemli birimlerinden bir tanesi de Zabıta ekibimizdir. Osmanlı döneminden bu yana süregelen bu ekip ruhu inşallah bundan sonra da daha güzel çalışmalar fırsat verir" dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın