Başkan'ın Hayali Gerçek Oldu..!

-Ç.Hemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu hayallerinin gerçekleştirildiğini belirterek “ Okullarımız ile yürüyüş yolunu birbirine bağladık, uzun zamandır hayâlımızdı ve hayâlımız gerçek oldu” dedi.

 

 

Ç.Hemşin ilçesinde Kaymakamlığın önünden karşı adada bulunan okulları birbirine bağlayan yaya köprüsü yerine yerleştirildi.

Çamlıhemşin ilçesinde Fırtına deresi üzerine yerleştirilen yaya köprüsü ile Çok programlı Lise, İmam hatip lisesi, Kaymakamlık, Belediye binası birbirine bağlandı. Belediye Başkanı Osman Haşımoğlu çok amaçlı köprünün aynı zamanda seyir köprüsü olarak hizmet vereceğini belirterek “ Cam terasların seyir yeri olacak. Köprü aynı zamanda yürüyüş köprüsü olarak ana köprü ile birlikte hizmet verecek. Öğrencilerimizin yolu adeta kısalmış oldu. Köprü kısa zamanda hizmete girecek. Şu an montajlama işi tamamlandı korkuluk ve köprü zemin işlemleri yapılıyor. Kısa süre içinde hizmete girecek” dedi.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    ibrahim zaloğlu

     5 Ekim 2017 14:03
         

    Şu ayderin haline bir bakın bir de benzer AVRUPA VE ASYADAKİ Benzer yerleşim yerlerine ..kıyaslayın biraz.asma halat köprü üzerinde yürüme aktivitesi,uzun ve hızlı kaydırak...bir sürü benzer aktivite var.Siz oturduğunuz yerde nasıl rahatsız olmuyorsunuz?nasıl vicdanınız rahat ediyor anlamak mümkün değil.20 sene önceki Ayder ile şimdiki ayder arasında ne fark var?bir kaç tane piknik yeri açılmış o da çoğu masalar kırık dökük?ah...beni güzel ülkem ah.ondan sonra niye geride kalıyoruz.Başkanın hayali bu kadar küçük olmamalı.Yapılan bu işi küçüksemek için söylemiyorum.Biraz vizyonunuzu açın makamda oturmakla bu işler olmaz projeler üretin.  

Yorum Yapın