Çamlıhemşin Kabuğuna Sığmıyor!..

Ç.Hemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ilçede yapılacak olan yatırımlar ile birlikte ilçenin büyümeye başlayacağını söyledi.

Ç.Hemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu kayak ve çeşitli tesislerin yapılması ile ilçede göç oranının düşeceğini ilçenin hızla büyümeye başlayacağını söyledi.

 

 

    Ç.Hemşin ilçesinde son yıllarda çıkan yatırımlar ile ilçenin büyümeye başlayacağını ve göç veren ilçe olmaktan çıkacaklarını belirten Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ilçede düşünülen ve yeri belirlenen ancak kamulaştırmadan doğan Mahkeme kararının beklendiği Organik Çay fabrikasının 2017 yılı içinde başlanabileceğini belirterek “ Organik Çay fabrikası ile birlikte birçok insanımız istihdam sağlamış olacak ve çevresinde yeni iş yerlerinin açılması sağlanacak. Fabrika ile birlikte yine bu yıl içinde beklenti içinde olduğumuz kayak merkezinin çalışmalarını bekliyoruz” dedi.

       Her alanda yatırım geldi

Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu İlçeye bağlı köy ve mahalle yollarında ulaşım yönünden sorun yaşamadıklarını belirterek “ Alt yapı, Eğitim, Spor ve sağlık ile birlikte Turizm yatırımları ilçemize gelmeye başladı.  Yine Kalkınma Bakanlığı tarafından başlatılan ve Doğu Karadeniz bölgesi için alternatif turizm açısından çok büyük bir öneme sahip olan "Yeşil Yol Projesi" ile Çamlıhemşin bölgesinde bulunan yayla yolları bir biriyle bağlantılı yollara kavuşuyor” dedi.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın