3 Oyuncuya Kaptan Kweuke Kefil Oldu!

Kaptan Kefil Oldu!

 

 

Çaykur Rizespor’da takım kaptanı Kweuke, kadro dışı kalan üç takım arkadaşına kefil olarak onların tekrardan takıma dönmesine sağladı.

TFF 1.ligde son haftalarda bir türlü istenilen performansı göstermeyen ve son olarak ligin son sırasında yer alan Gaziantepspor’a iki puan kaptıran yeşil – mavili takımda o maçtan sonra teknik heyetin raporu doğrultusunda Oğulcan Çağlayan, Edomwonyi ve Petrucci kadrodan çıkartılarak Rize’ye gönderilmişti.

Kupa maçı sonrası Rize’ye dönen Çaykur Rizespor’da takım kaptanı Kweuke, üç takım arkadaşına kefil olarak bu isimlerin takımla birlikte yeniden çalışmalara katılmasını istediği öğrenilirken, bu durum karşısında teknik heyet üç oyuncuyu affederek yeniden takımla birlikte çalışmalara dahil etti.

Yeşil – mavili takımın takım kaptanı Kweuke, konu hakkında teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile özel bir görüşme yaparak;” Ben üç takım arkadaşıma da kefilim. Son haftalarda alınan sonuç ve ortaya konulan futbol bize hiç yakışmıyor. Sizin aldığınız karara saygı duyuyorum ama bu takımın kaptanı olarak sizden üç takım arkadaşımı da affetmenizi istiyorum. Şayet böyle bir durum bir daha olursa o zaman en büyük cezayı verin” dediği öğrenildi.

Bu durum karşısında teknik heyetin üç kadro dışı oyuncuyu affederek, yeniden takımla birlikte idmanlara katılmasını istedi.

Miloseviç Döndü!

Elazığspor maçında sakatlanarak ülkesi İsveç’e kendi doktoruna tedaviye giden savunma oyuncusu Rize’ye dönerek çalışmalara başladı.

Takımla birlikte idmanlara çıkan İsveçli oyuncunun sakatlığını tam olarak atlattığı gözlenirken, pazartesi akşamı oynanacak olan Boluspor maçında hocasının görev vermesi halinde oynayabileceği belirtildi.

Jantscher Formayı Unuttu!

Çaykur Rizespor’un geçen sezon İsviçre liginden transfer ettiği Avusturyalı orta saha oyuncusu Jakob Jantscher bu sezon TFF 1.ligde henüz forma şansı bulamadı.

Avusturyalı Milli oyuncunun son oynanan Kahramanmaraşspor kupa maçında forma giyerken, bu maçta ortaya koyduğu futbol ile olumlu sinyaller verdiği öğrenildi.

TFF 1.ligde beş yabancı oyuncu oynatma kontenjanına takılan Jantscher’in önümüzdeki haftalarda teknik direktörü İbrahim Üzülmez ‘den formayı yeniden almak için antrenmanlarda oldukça istekli olduğu gözlendi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın