Rize'de Polis Memurundan Örnek Davranış

Rize'de Polis Memurundan Örnek Davranış

 

 

Rize’de vatandaşların kullanımına sunulan sahil parkındaki bank ve masaların bazı kendini bilmez kişilerce tahrip edilmesi sonucu polis memurunun sergilediği davranış parmak ısırttı.


Rize’de özellikle güneşli havalarda vatandaşların akın akın gittiği Sahil Parkında bulunan bank ve masalar bazı kendini bilmeyen kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi. Bank ve masaları kendi imkanlarıyla tadilat edenin ise Rize’de görevli bir polis memuru olduğu öğrenildi.

POLİS MEMURUNUN ÇEVRE DUYARLILIĞI

Sabahları spor yapmak için sahil bandını kullanan Rize İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllar görev yaptığı öğrenilen sevilen ve başarılı polis memuru, bank ve masaların kırılarak tahrip edildiğini gördü. Vatandaşların kullanımı için yapılan alanların çirkefçe yok edilmesine üzüldüğü bilgisine ulaşılan polis memuru, kendi imkanlarıyla bank ve masaları onarmak için harekete geçti. Havanın da güzel olmasını fırsat bilen polis memuru, yanına oğlunu da alarak omzuna yüklediği tahtalarla eline aldığı takım çantasıyla sahil parkına giderek tahrip edilen alanları oğluyla birlikte onardı. Onarımın ardından ise polis memurunun masayı boyadığı ve “Dikkat boyalıdır” uyarı levhası asarak alanı uyarı bantlarıyla sardığı görüldü.

Polis memurunun bankları tadilat ettiğini gören vatandaşlar, halkın ortak kullanımı için yapılan alanların böylesine hunharca tahrip edilmesine sitem ederek, duyarlı davranışından ötürü polis memuruna teşekkür ettiği bilgisine ulaşıldı.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın