Rize'de Hasta Almaya Giden Ambulans Can Aldı

Rize'de ambulansın çarptığı öğretmen öldü
- Kalp krizi geçiren hastayı almaya giden ambulansın çarptığı öğretmen Songül Ayan, hayatını kaybetti

 

 

Rize'de kalp krizi geçiren hastayı almaya giden ambulansın çarptığı öğretmen öldü.

Boğaz Mahallesi Karadeniz sahilinde bir kişinin kalp krizi geçirdiği ihbarı üzerine M.Ç. yönetimindeki 53 DK 019 plakalı ambulans, sağlık ekipleriyle olay yerine yönlendirildi.

Sağlık ekiplerini olay yerinde bırakan M.Ç, kaldırım nedeniyle hastanın bulunduğu alana çıkamayınca sahil koşu şeridinde geri gitmeye çalıştığı sırada yürüyüş yapan Songül Ayan'a (43) çarptı.

Durumu fark ederek ambulanstan inen M.Ç, yaralı Ayan'a ilk müdahalede bulundu. Ağır yaralı Ayan, olay yerine çağrılan başka bir ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Songül Ayan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

 

Ayan'ın Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde hemşirelik branş öğretmeni olduğu, sağlık sorunları nedeniyle spor yaptığı öğrenildi.

Öte yandan, kalp krizi geçiren Beytül Demirci'nin (70) de ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı, müdahaleye rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    gkhan

     17 Mart 2016 16:37
         

    yine bir rize 112 rezilliği daha

  2. 2 0
    {usertitle}

    mustafa

     18 Mart 2016 10:43
         

    bu şoförleri nereden buluyorsunuz! ayrıca o ambulansların arka taraflarına maliyeti 50 tl  lik geri görüş kamerası neden taktırmıyorsunuz! bunun içinde yasa mı gerekli! 50 tl  50 tl   ..... 50 tl ye kıysa o başhekimlik bugün o öğretmen hayatta olacaktı

Yorum Yapın