Üzülmez, Transferde Risk Almak Lazım !...

 


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Erzurum’ da düzenlediği basın toplantısında transfer anlamında sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Amacının süper lige çıkıp düşün Rizespor’un imajını değiştirmek olduğunun altını çizen Üzülmez, “Ben kendime inanıyorum ve güveniyorum. Elimdeki oyuncuları en iyi şekilde lige hazırlamaya çalışıyorum. Ancak, transfer anlamında belki de süper lig’ de en zayıf takımlardan biri olduğumuzu söyleyebilirim. Geç kaldık ve benim de bu anlamda üzüntülerim ve kızgınlıklarım var. Benim üstüme düşen bana verilen malzemeyi en iyi şekilde sahada hazırlamaktır. Ben onu yapmaya çalışıyorum” dedi.

 

Transferde başkanımız ile Scaut ekibinin ilgilendiğini ifade eden Üzülmez, “Benim çok fazla transfere girdiğim söylenemez. Onların takıma yollayacakları oyuncularla en iyisini yapıp en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.  Süper lig, kaliteli ve zor. Yetenekli oyuncularla kurulmalı. Rizespor olarak sıkıntı yaşamamak için ve Rizespor sevdalısı bir insan olarak takımı daha iyi yerlere getirmek için var gücümle çalışıyorum. Ancak transfer anlamında ciddi sıkıntılarımız var. Elbette şartlar kolay değil. Şartlar zor. Ancak bazen inisiyatif ve risk almak lazım. Bu risk almak konusunda bundan sonraki süreçte  çok doğru bir çalışma ile oyuncular aramıza katılır ve bende çalışmalarımı ona göre yaparım”.

 

İbrahim Üzülmez, Rizespor’un 27 Mayıs’ta şampiyon olarak süper lige çıktığına dikkat çekerek şöyle devam etti. Aradan geçen zamanda doğru bir çalışma ile iletişim anlamında fikir alış verişiyle doğru ve iyi işler yapabilirdik. Bu anlamda biraz eksiğiz ve bunu da kabul etmek zorundayız. Benim sıkıntım rekabet ve kaliteyi bir araya getirip Rizespor’u kamuoyunda asansör takım görüntüsünden uzaklaştırıp iyi yerlere getirmek. Bunun çabası içindeyim. İletişim konusunda birbirimize daha destek olmamız lazım. Biz üzüntülerimizi ve kızgınlıklarımızı dile getirebiliriz ama emin olun ki saf ve temiz duygular içerisinde Rizespor’u daha ileriye taşımak için uğraş veriyorum.

 

Geçen süre içinde transferlerle ilgili doğru çalışmalar yapmak zorunda olduklarını kaydeden İbrahim Üzülmez, “Sakatlıklarından dolayı yapılamayan transferler oldu. Ancak geç kalkınmışlıktan dolayı ve düşünülünler gerçekleşmedi. İstenilen transferleri gerçekleştirip oyuncunun takıma adaptasyonunu sağlamalıydık. İstanbul’a gelen iki yabancı  oyuncu sakat olduğu için geri gitti. Ancak alternatiflerle ilgili çok oyuncu ismi de verdim. Bana transfere scaut ekibinin yoğunlaşacağını bana da işimin saha olduğu söylendi. Bende işimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Takımımla ilgili doğru bir yapılanmayı yapmaya çalışıyorum. Elbette Türkiye de transferlerle ilgili sıkıntılar oluyor. Ben doğrulardan şaşmam. Diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 1
    {usertitle}

    Naylon branda

     13 Temmuz 2018 20:43
         

    Rizeliden scout ekibi olduda futbolcu bulacaklar.idareci kesilenler ceplerinden kaç para verdiler.bu kadroya ibrahim üzülmez fazla .ayrıca süper lig rizeye lüks taraftar her zaman vardır ama seyirci ise iddialı takım güzel futbol oynarsa izlemeye gelir.

  2. 0 0
    {usertitle}

    recep akyıldız

     20 Temmuz 2018 15:49
         

    bu hoca ve scaut ekibi bu lige yetersiz..yazık başkana ki bir rizel

    i sevdalısı olarak bu vasıfsız adamlarla yoluna devam ediyor.üzülmez üzülmez rizeli üzülür.karaca hillerden futbolcu bulmaları beklenmesi maalesef doğru değil.başkan torpil yok diyor..acaba böylemi.ve son not ..üzülmez bu takımı verdiği demeçlerle şimdide düşürdü.

Yorum Yapın