Rizespor’da Hesap Kitap Zamanı!

Uçurumun kenarından döndüler, şimdileri Avrupa biletini kapmak için hesap kitap yapıyorlar..


 

 

Süper ligin 26. Haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor’u 2 – 0 mağlup ederek ligde ki çıkışını sürdüren yeşil – mavili takımda teknik direktör Okan Buruk ve kurmayları milli arada elde kağıt kalem ile kalan maçlarda hesap yapmaya başladılar.

Ligin ikinci devresinde topladığı 22 puan ile büyük bir sıçrama yapan Okan Buruk’un takımı Çaykur Rizespor’da ligde kalan 8 hafta içinde evinde oynayacağı 5 maç büyük avantaj olarak gözüküyor.

Yeşil – mavili takım 3 deplasman maçı bulunurken, teknik kadronun öncelikli hedefi ilk oynayacağı maç olarak belirledi.

Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, kalan haftalarda alınacak olan sonuçların kendilerini nerelere getireceğini hep beraber göreceklerini belirterek;” Aynı seriyi Akhisar’ın başına geçtiğim dönemde yaşamıştım. Her hafta kazanılan bir maç sonrası futbolcularına özgüveni artarak bir sonra ki maça çıkıyorduk. Kazanma alışkanlığı oluşan bir takım olduk. Önümüzde 8 maçın 5’i iç sahada. Biz maçlara tek tek bakıyoruz. Beşiktaş ve Göztepe iç saha maçlarından alacağımız 6 puan bizi sezon sonunda ilk beş içinde tutacak gibi gözüküyor. Teknik kadro olarak elbette hesap kitap yapıyoruz, diğer takımlarda hesap kitap mutlaka yapıyorlardır. Lige verilen Milli ve seçim arasında Antalya’da çok iyi bir mini kamp geçirerek evimize döneceğiz. Tüm futbolcularım karakterli, oynayan, oynamayan.  Lige maç maç bakıyoruz, önümüzde yer alan Beşiktaş maçı ilk hedefimiz, taraftarımızın artan coşkusu altında art arda oynayacağımız Beşiktaş ve Göztepe maçlarından alınacak olan 6 puan, sezon sonunda nerede oluruz sorusunun cevabına bize ışık tutacak”

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın