BAŞKAN KASAP, GAZETECİLERLE BİR ARADA

Başkan Kasap, Gazetecilerle Bir Arada

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeni ile 53 Gazeteciler Derneğinin organize ettiği sabah kahvaltısında gazeteciler ile bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeniyle 53 Gazeteciler Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıya Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, RTEÜ Rektörü Prof. Dr Hüseyin Karaman, Belediye başkan yardımcıları Mustafa Altay ve İsmail Hakkı Soba, Belediye Özel Kalem Müdürü Zekeriya Tüfekçi ve gazeteciler katıldı.

Sea Garden”de bir araya gelen gazeteciler sabah kahvaltısında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ise gazetecilerin gününü kutlayarak, “Gerek yerel, gerekse ulusal basına ülkemizde olduğu gibi ilimizde de ihtiyacımız var, onlar sayesinde kendimizi anlatma imkanı bulmaktayız, zor koşullarda çalışan gazetecilerin bayramını kutluyorum” dedi.

Dernek Başkanı Mustafa Bayrak 1961 yılında bir gurup gazetecinin işten atılması ile başlatılan mücadele sonunda 212 sayılı yasanın çıktığını ve gazetecilerin artık bir kimliğinin olduğunu belirterek, ”Maalesef o gün kazanılan haklar bugün oldukça düşürüldü ve o haklar aranır duruma geldi, yeniden bu hakların verilmesi için mücadele edilmeli” dedi.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın