Memur-Sen’den Genel Sekretere Ziyaret

Memur-Sen’den Genel Sekretere Ziyaret

 

 

Rize Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta , Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Demiral’a ziyaretinde Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı, Eğitim Bir-Sen 1ve 2 nolu şube Başkanları Seyfettin Afacanlar,Mustafa Türüt, Sağlık-Sen Şübe Başkanı İsmail Yılmaz, Diyenet-Sen Şübe Başkanı Recep Şafak, Buro Memur-Sen Şübe başkan Yardımcısı Seyit Ali Yılmaz, Enerji Bir-Sen Şübe Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yavaşı, Bayındır Memur-Sen İl başkanı Akın Nalkıran, Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı Sultan Taşçi da eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral,Ardahan ilin’den Rize ye atandım.İnşaallah bundan sonra burada hizmetlerimize devam edeceğiz.Ekip çalışmasının önemli olduğunu ve birlikte çalışarak Rize’ye ve Rizeli vatandaşlarımıza, kaliteli ve daha iyi hizmetler sunmak için özveri ile çalışacaklarını ifade etti.

 

Memur-Sen İl Başkanı Usta, Genel Sekreter Op. Dr. Demiral’a yeni görevinde başarılar diledi.Görüşmede, Memur-Sen İl Başkanlığı olarak sağlık hizmetleri konusunda yapacağınız çalışma ve hizmetlere gerekli her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirtti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın