KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLDU!

KENDİ KENDİNİ CHP 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI İLAN ETTİ

 

 

Rize’de yıllardır her seçimde birbirine zıt farklı siyasi görüşlere mensup partilerden aday adayı olmayı alışkanlık haline getiren Kenan Bıyık, Genel Merkezin bildirimini ve YSK’ nın onayını beklemeden, CHP tarafından belirlenen sürede adaylık başvurusu yapmadan kendi kendini aday ilan etti. Bıyık’ın Rize’ye dahi gelmeden sosyal medya üzerinden yaptığı bu ilan CHP yönetimi başta olmak üzere Rizelileri şaşırttı. Bıyık’ın bu paylaşımının altına oy için ihtiyaç sahibi Rizelileri ayağına çağırması ise hayretle karşılandı.

ASLANKAYA GİTMELİ ŞARTI KOŞTU İDDİASI

Rize’de Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Seçim öncesi yaşanan yönetim değişikliğinin etkileri sürerken, CHP’nin Rize Milletvekili aday adayları halen açıklanamadı. CHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz aylarda YSK’ya Rize’de adayların ön seçil ile belirleneceği yönünde bilgilendirme yapılmıştı. Ancak buna rağmen geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezi tarafından Rize’de planlanan ön seçimin iptal edildiği duyuruldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, geçtiğimiz yıllarda birçok farklı partiden aday ve aday adayı olan Kenan Bıyık’ın Rize’den aday gösterilmesi için temasta olduğu ve aday olmak için il başkanı Mehmet Aslankay’nın görevden alınmasını şart koştuğu iddia edilmişti.

ASLANKAYA GİTTİ, BIYIK DEVREYE GİRDİ

Aslankaya’nın Bekaroğlu’nun hamlesi ile görevden alınması sonrası Kenan Bıyık’ın aday adaylığı için başvuruda bulunup bulunmayacağı merakla beklenirken CHP Genel Merkezi’nden ve İl Teşkilatı’ndan şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Ancak Bıyık, Genel Merkez bildirimi ve YSK’nın onayını beklemeden sosyal medya üzerinden, kendisine ait Facebook hesabından yaptığı paylaşım ile adaylığını duyurdu.

ŞAŞIRTAN DUYURU

Bıyık’ın Rize’ye dahi gelmeden sosyal medya üzerinden yaptığı bu ilan CHP yönetimi başta olmak üzere Rizelileri şaşırttı. Bıyık’ın bu paylaşımının altına oy için ihtiyaç sahibi Rizelileri ayağına çağırması ise hayretle karşılandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 3 5
    {usertitle}

    vatandas

     4 Nisan 2015 14:15
         

    Siteniz akp reklamları ile dolu iken bu tür haberleri yapmanızı anlayışla karşılıyorum bundan sonra sitenizede girmiyorum

  2. 3 1
    {usertitle}

    Rizeli

     4 Nisan 2015 15:40
         

    Kenan Bıyık geçen sene belediye seçimleri öncesşnden  beri AK Parti ile görüşmede orada kendine yer ararken CHP'de adaylık başvurusu yapmayı unutmuş, şimdi telafi etmiştir.

  3. 3 0
    {usertitle}

    Celal Uslu

     6 Nisan 2015 10:02
         

    Sayın yazar, anlaşılıyor ki senin hiç hastanelerde, vergi kurumlarında, belediyelerde kısacası kamu kurumlarında işin olmadı, bu yerden yere vurduğun adam gerçekten her rizelinin sıkıntısında tanısın tanımasın kapısını çaldığı adamdır, daha önceki belediye ve genel seçimlerde de nasıl başarılı olduğu aşikardır, senin bu şekilde yazı yazıp insanları kışkırtıyor olman yersiz ve gereksizdir, bende AKP olduğu sürece oyumu hep AKP ye kullanmış biriyim, ama yazın ve yorumların yanlış, hee buarada bakalım benim yorumumu yayınlayacakmısın?

  4. 1 0
    {usertitle}

    ezilen rizeli

     6 Nisan 2015 17:27
         

    kenanbıyık büyük ve kaliteli rizelidir yeterki aday olsun

Yorum Yapın