Avcı ve Ayar, Mitingi ve Rize’deki Desteği Değerlendirdi

Avcı ve Ayar, Mitingi ve Rize’deki Desteği Değerlendirdi

 

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Rize Cumhuriyet Meydanı’nda katılmış olduğu dev miting sonrasında Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, katılmış oldukları bir televizyon programında Rize’deki desteği ve mitingi değerlendirdi.

Rize’nin Ak Parti’ye olan desteğinin en büyük ispatının düzenlenen miting olduğunu vurgulayan Avcı, “Bu miting muhalefetin bütün gardını düşürebilecek ve hatta teşkilat çalışmalarını zafiyete uğratabilecek güçte ve yetenekte bir mitingdi. Ak Parti bütün seçmen tercihlerine saygılı bir partidir. Bizde asla yüzde 70’in, yüzde 80’in bir şımarıklığı olmamıştır. Aynı disiplin, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmüşüzdür. Bu miting alanı da bunun en büyük ispatıdır. Takdiri de hemşerilerime bırakıyorum” dedi.

Çayeli’nde adeta bir miting daha yaptıklarını belirten Avcı, “Başbakanımız Çayeli’ndeki ambiyanstan da oldukça mutlu oldu. Başbakanımızın Rize’den Çayeli’ne hareket ettiğini duyan vatandaşlarımız orada büyük bir kalabalık oluşturdu. Bu Ak Parti’nin millete göstermiş olduğu teveccühün bir eseridir” diye konuştu.

Düzenlenen mitingde vatandaşların desteğinin çok büyük olduğunu belirten Ayar, “Dünkü tablo da göstermiştir ki, yeni bir rekorun ayak seslerini net olarak duymaya başladık. İnşallah bu rekoru da Rizemiz kıracaktır. Polemiklerle kaybedecek zamanımız yok. Muhalefetin varsa projeleri çıksınlar ortaya anlatsınlar. Önce kendi oylarını nasıl muhafaza edeceklerini hesaplasınlar sonra da nasıl arttıracaklarını düşünsünler” dedi.

Rize’de Ak Parti döneminde yapılan yatırımları değerlendiren Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, projeleri ve çalışmaları devam eden büyük çaplı yatırımların Rize’ye kazandırılmasının önemine değindi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın