Bak, “Büyük Ustanın Talebesiyim”

Bak, “Büyük Ustanın Talebesiyim”

 

 

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Gitti yerlerde büyük bir sevgiyle karşılanan Bak, Rize’nin Pazar ilçesini ziyaretlerinde esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Katıldığı bir televizyon programında Rize’yle ilgili çalışmaları her zaman yakından takip ettiğini söyleyen Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle eğitimini tamamladığını ve O’nun yanında siyaseti öğrendiğini belirtti.

ERDOĞAN SAYESİNDE YURTDIŞINDA EĞİTİM GÖRDÜ

Bak, “Yurtdışında eğitim görmemin en büyük destekçisi o zamanlar bizim komşumuz ve büyüğümüz olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendisine, ‘Ben yurtdışına gidip lisan öğrenmek istiyorum, yüksek lisans yapmak istiyorum’ diye isteğimi ifade etmiştim. Kendisi de bu isteğimi duyunca çok mutlu oldu ve beni destekledi. Çevresi ve arkadaşlarından sağlamış olduğu burslarla İngiltere’ye gittim ve o burslarla okudum.”

 

 

SİYASETİ ERDOĞAN’DAN ÖĞRENDİ

“Siyasete Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında başladım. Ben O’nun yetiştirdiği bir siyasetçiyim. İnsanlara dokunmayı, millete hizmet etmeyi ve siyaseti O’nun yanında öğrendik. Dolayısıyla büyük ustanın talebesiyim.”

RİZE’Yİ SÜREKLİ TAKİP ETTİ

“Rize kökenli milletvekilleri olarak her ay Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde toplantılarda bir araya geliyorduk. Toplantılarda hep Rize’yle ilgili konuları görüşüyorduk. Rize’deki konularla ilgili de bilgi sahibiyim.”


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın