AK Kadrolardan Şehitler Gününde Anlamlı Ziyaretler

AK Kadrolardan Şehitler Gününde Anlamlı Ziyaretler

 

 

AK Parti Rize teşkilatları 18 Mart şehitler günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti. Gençlik kolları, şehit mezarlıklarına giderek Kuran-ı Kerim okudu.

AK Parti Rize İl başkan vekili İshak Alim, milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar 18 Mart şehitleri anma günü dolayısıyla Rize’deki şehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiler. Ziyaretler sırasında İl yönetim kurulu üyeleri de kendilerine eşlik etti. Şehit aileleriyle sohbet ederek ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinlediler. Gençlik kolları teşkilatı İse Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut öncülüğünde Rize’deki şehit mezarlıklarını ziyaret ederek Kuran-ı Kerim okudular.

AK Parti Rize İl başkan vekili İshak Alim ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, “ AK Parti kadroları olarak il yönetim kurulu üyelerimiz ve milletvekillerimizle birlikte şehit ailelerini evlerinde ziyaret ettik. Kendileriyle sohbet ederek acılarını bir nebze olsun paylaşmaya çalıştık. Yine aynı şekilde gençlik kolları teşkilatlarımızda şehit mezarlıklarına giderek Kuran-ı Kerim okudular. Bu vatan ve bu bayrak uğruna canlarını veren şehitlerimizin aileleri bizler için önemli birer emanettir. AK Parti kadroları olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. “ dedi

Şehit aileleri ise ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek bu anlamlı günde kendilerini unutmayıp evlerine kadar gelerek ziyarette bulunan AK Parti teşkilatlarına teşekkürlerini iletip dualar ettiler.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın