Konya’ Anya’yı Gösterdik

Konya’ Anya’yı Gösterdik

 
Süper ligde asansör takımı ismi takılan Çaykur Rizespor an itibariyle lig lideri…
Süper ligde çıkıp düşen bu şekilde bir başka takım var mı bilemiyorum ama bizim başımıza gelen durum bu.
Bu sene ince ayar yaptığı transferler ve en önemlisi teknik patron İlhan PALUT…
Hocayı ne kadar övsek azdır bana göre. Elindeki malzemeyi çok iyi kullanıyor. Bunu Konya maçında gördük. Mağlup durumda olan takıma yaptığı değişiklikler son dakikalarda galibiyeti getirdi. Bu noktada bütün puanlar Sayın PALUT’A yazar. İzlediğim bölümlerde Konya’dan daha fazla topa sahiptik. Devre biterken buldukları gol Konyaspor’u galip duruma getirdi fakat İlhan beyi unutmuşlardı. Sihirli bir dokunuşla bu kadar katkı olur ve helal olsun diyorum teknik patronumuza.
İşler yolunda giderken değil her zaman doğruyu söylemek en güzel yoldur.
Şu anda Trendyol Süper ligde Rizespor bildiğiniz lider. Bu ne güzel duygudur. Elbette oynanacak olan maçlardan sonra durum değişecek ama bu duyguyu yaşatan takımı, ekibi tebrik etmek lazım.
Aslında Rizespor’un kötü bir geçmişi yok. Düşe kalka da olsa bir namı var. İsminden her zaman çekinenler çok olmuştur.
Şampiyonluğun en büyük adayı ismi bile takılmıştır Rizespor’a. Düşen takımın bütün oyuncuları o seneki ligde oynayan takımlara transfer olmuştu. O sene bu sözü Rahmetli Ahmet Suat Özyazıcı söylemiştir.
İstanbul deplasmanlarında Rizespor çok tarih yazmıştır.
Bu seneki hedef nedir bilmiyorum. Hocamız ayakları yere basan bir insandır. Ne yaptığını, yapacağını çok iyi bilen başarılı bir teknik adamdır.
Ligin daha başındayız. Rizespor toplayacağı puanlarla midemize oturacak durumu gelmeyecektir. Buna inanıyorum ve hocamıza sonsuz güvenim vardır.
Trabzonspor’u sahasında mağlup etmesi bir önemli işaretti. Bugün Konya galibiyeti deplasmanda kazanılan bir maçın çok ötesine geçmiştir. İşaret fişeğidir. Ben bu ligden düşmeyeceğim diyor adeta!
Birlikte nice güzelliklerde buluşmak üzere Rizespor’a, teknik ekibine ve yöneticilerine başarılar diliyorum…
Selam ve dua ile


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın