MASALLARA YER YOK!..

Masala Yer Yok!


 

Golü takım yer ama Rizespor’un Antalya karşısında yediği gol ve yapılan penaltı çok garip bir durum...

Yazıya böyle başladım İbrahim Üzülmez’e sallamamı bekleyenler çok değil ligin ilk haftasında oynanan ve 2 -0 önde iken kaybedilen Kasımpaşa maçı sonrası yazdığım köşeyi bir daha okusun. İbrahim hoca ipin ucunu kaçırdı. Takım ikiye hatta üçe bölündü. Üzülmez, ilk geldiği hafta deplasmanda Gaziantep gibi takımı mağlup edememişti ve maç sonu Başkan Yardımcı’ya “Ben dâhil istediğinizi yola koyun” demişti. Yani delikanlılık yapmıştı. Şimdi soruyorum İbrahim hocaya; İlk dört hafta içinde kaybedilen 10 puan var ve sen bu sefer delikanlılık yapacakmısın? Başkan’a;” Bu takımda bir kan değişikliği lazım, futbolda olmayacak işler hep bizi buluyor, isterseniz ben bırakıyım Başkanım” diyebilecekmisin? Hani hep bu yörenin çocuğuyduk. Karadenizliydik..

Evet, dün Antalya’da Rizespor filmini bir kez daha tekrardan izledik. Üzülmez, aynı filmi defalarca Rizeliye izletmekten bıkmadı. Sanırım yönetimin de hoşuna gidiyor hep aynı filmi gitmek, aynı sahneleri izlemek. Çok kötü bir Antalya takımı var sahada 1 -0 ‘ı bulmuşsun üstüne üstün rakibin en iyi oyuncusu dışarı atıldı, sen fark atacağın maçta kamera şakası yapıyorsun. Kaleci Gökhan için topa çıkmıyor diyorduk, maşanlah bir çıktı pir çıktı. Koray Efendi adam düşmanına yapmaz o hareketi, sen yoksa haftalardır seni yedek bırakan Üzülmez için mi yaptırdın o dakikada o penaltıyı? Hocadan bir nevi hırsını mı aldın? Yazık değil mi bu taraftara? Bu goller nasıl kaçıyor? Bireysel hatanın kitabını yazdınız. Beyler burası süper lig, bu yaptığınız hatalar amatörde artık yapılmıyor ama aldığınız üst düzey para profesyonelce dimi.

Bu takımda haftalardır yazıyorum memur çok. Kasımpaşa, Akhisar ve son Antalya maçında öndesin saha içinde takım bağırıyor, rakip eksik gol geliyorum diyor ama bizim takımdan bir kaşar çıkıp işi yangın yerine çevirmiyor veya oyunu soğutmuyor. Memur zihniyeti bu takımda çok. Üzülmez efendi Akhisar maçı sonrası ;” Matic Fink’i kazandık dedin” Ne oldu? Nerde Fink? Antalya maçının faturasını haklı olarak oyuncularına kestin, bu saatten sonra bu oyunculara hangi yüzle bakacaksın? Onlar daha oynar mı? Hocası tarafından kamuoyuna atılan oyuncudan ne bekleyeceksin. Olmaz hoca Rize’ye daha fazla zarar vermeden, yol yakınken bırak. Bu işler iki adım sağa, iki adım sola hareket etmekle, gür saçlarını sağa sola savurmakla olmuyor işte hoca. Bu kaçıncı öne geçtiğin bir maçta boynun bükük ayrılmak. Son olarak bu yenilgiden sonra bu hocayla devam etme kararı alırsa yönetim, taraftarı karşısında bulur. Bu taraftar 4 haftada eridi, bitti sayın Yardımcı. Bu takıma bir kan değişikliği şart hem de acil olarak. Gereken yapılsın, masallara yer yok...!


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın