Ruhsuzluk Virüsü!

 


Ruhsuzluk Virüsü!

Tüm Dünyada hayat durmuş, insanlar evlerinden dışarı çıkamıyorlar..

Corona virüsü nedeniyle Avrupa’da bütün ligler askıya alındı, sadece Türkiye ligi devam ediyor.

TFF neyi bekliyor? İnsan sağlığından önemli ne var? Bu virüs belası temastan geçiyor, herkesin bir ailesi var, Devlet “evde kal” diyor, TFF “oyna” diyor! Sizin canınız can da, spor camiasının canı patlıcan mı? Liglerin diğer ülkelerde olduğu gibi biran önce ertelemesi şart.  İtalya ligi de ilk günlerde seyircisiz oynamıştı,  sonra ne oldu? Pat pat patladı. Bunun yerlisi var, yabancısı var, top toplayıcı çocuğu var, basın emekçisi var, yöneticisi var, hakemi var ve hepsinin evde beklediği ailesi var. Bugünlerde Türkiye Futbol Federasyonunun maçlara ara vermesi inanılır gibi değil, illa birinin testi pozitif mi çıkması gerekiyor, kimi şampiyon yapacaksan yap, kim düşürecek sen düşür benim gibi milyonlarca insanın umurunda değil. Önce sağlık, bu sektörde çalışanlar kobay değil !...

Ve Göztepe Erteleme Maçı..

Çaykur Rizespor’da önlenmeyen düşüş devam ediyor..

Şu sıralar Ünal Karaman bırakırsa ben şaşırmam..

Adam, ben nere geldim diyor..

Göztepe maçında sahaya çıkan, sonradan oyuna giren kim varsa ben böyle bir “rezil” takım son yıllarda hiç görmedim.

Ünal Karaman ile birlikte takım ayağa kalkar, kendine gelir  dedik ama ne bilelim bu takımın içine “ ruhsuzluk virüsü” bulaşmış!..

Anlaşılan o ki Rizeliyi Korona virüsü değil, Çaykur Rizespor bitirecek!..

Seyircisiz maçta kötü futbol, ruhsuz futbolcular ve hak edilen bir mağlubiyet daha!..

Ünal Karaman geleli 3 maça çıktı acilen radikal kararlar alması lazım. Üç beş kelle kadro dışı kalmalı,  geç bile kalındı. İsmail Kartal’ın gidişi sonrası onun aldığı bazı isimler yediği kaba tükürmeye devam ediyorlar. Sizler nasıl oyuncusunuz? Evinize, ailenize nasıl helal lokma götürüyorsunuz.  Sahada bir direnç yok, bir başkaldırış yok, kız gibi takım oldunuz. Bulmuşsunuz aylardan beri toptan anlamayan Başkan ve yönetim kurulunu, paranızı günü gününe almaya devam ediyorsunuz, gel keyfim gel. Küme düşülen sezon Hikmet Karaman’ı arar olduk. Hiç değilse son haftaya kadar takım bırakmamıştı, çatır  çatır top oynuyordu. Ya şimdi? Yürümeye halleri yok..

Ünal hoca, kadroda radikal kararlar al ve Biran Önce Sistemini Oturt!

Bizim gördüğümüzü sen daha iyi görüyorsun Ünal hoca. İki metreye topu atamayan orta saha oyuncuları, her maçta bireysel hatanın kitabını yazan kaleci ve savunma hattı, ileride lunaparkta dolaşan çocuklar misali forvet hattı bir takım var. Saha içinde futboldan çok izin gününde geçireceği günlerin hesabını yapan ve o günlerde beyaz çarşaflar üzerinde yapacağı hareketlere daha diri çıkma adına yeşil cimler üzerine enerjisini harcamayan oyuncuları derhal kadro dışı bırak hocam. Hiç kimse Rizespor’dan büyük değildir. Ben neler gördüm ama bu sezon kadar yanlış transfer politikası altında birilerin cebi dolarken, Rizespor’un kasası boşaldığını ve alınan yetenek fukarası topçuları hiç görmedim. Hele devre arası transferleri tam bir fiyasko!

Elinde 3 mevkide oynatabileceğin Attamah diye bir oyuncu var, sen onu gönderiyorsun. Niye? İki evladın Vetrih ve Oğuz Kağan’a yer açma adına. Transferde başka bir şey yazmama gerek yok sanırım. Attamah, stoper oynar, sağ bek oynar , ön libero  oynar!.. Vetrih ne oynar? ..

Ligin boyu kısaldı. Kalan 8 hafta içinde en zayıf halka durumuna düştük. Bu işin şakası yok, bu takım bir alt lige düşerse o koltuklarda kimse kalmaz ve Rize şehri Başkan Kartal ve yönetimini asla affetmez.  


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın