Değişimi Birde Bize Sorun!

 

 

Değişimi Birde Bize Sorun!

Rakip G.Saray hafta içi hoca değişime giderek yeni hocası ile sonuca gitmek istedi.

Bu işler öyle iki günde olmaz aslanım! O değişimi birde bize sorun. Sekiz yıl oldu Başkan Metin Kalkavan’ın Rizespor’un başına geçeli. Maç günü bile kongrede tam 20 dakika dil döktü, anlatamadı Başkan. Aslında çok şey anlattı da, anlamak istemeyenlere 20 değil 200 dakika konuşsan boş bu coğrafyada!

Başkan diyor ki ; “Ben aptalmıyım, popülist transferler yaparım, taraftara kombine ve lojistik destek veririm, tribünler “ büyük başkan, el salla” sesleri altına inler”

Peki, ya sonrası.. Sefa Sirmenli Kocaelispor olursun, Nedim Türkmen’li Orduspor olursun. Veya Kadir Çakır’lı Rizespor dönemine dönersin. Borç, icra kapına dayanır. İki sene içinde de Bayburt deplasmanına, üç sene sonra Ardahan takımını Rize’de ağırlarsın. Bu kadar basit beyler. Bu ligin keyfini çıkarın, bu takım bu ligde bir çok takımdan sağlamdır, hele bu sezonu atlatalım, gelecek yılda Rizespor rüzgarı eser. Bu sezonda aynı geçen sezonlar olduğu gibi “tentenis “ ederek ligde kalacağız, merak etmeyin.

A.Ş yönetimi kara delikleri bir bir kapatırken aferim aldı ama her sezon transfer döneminde özellikle yabancı oyuncu seçiminde sınıfta kaldı. 15 oyuncu yerine 3 – 5 kaliteli eli ayağı düzgün yabancı oyuncu bu kadroya katılsa biz hiçbir sıkıntı yaşamayız. Buna adım gibi eminim ama demek ki dış transferde akvaryumun suyu bir türlü temizlenmedi, hala bulanık akıyor.

Maça dönecek olursam Hikmet Karaman’ın takımı ilk devre ortaya koyduğu pısırık futboluna benden “hayır” cevabı geldi. İkinci devre yapılan değişiklikler ve ortaya konulan iştahlı futbola yetmez ama “evet” diyorum. Özellikle 60’dan sonra sürekli arayan bir takım izledik. Buna karşın G.Saray takımı 1 – 0’ı koruyan sahada futbolcusu ile saha kenarında yeni hocası İgor’la acemi bir görüntü verdi. Kısaca “çayda dem, sahada kıdem” ağır basarak, Karaman, genç meslektaşı İgor’a 21 gün içinde bir kez daha ders verirken, Hikmet hocayı son dakika içinde yakan 53 numara oldu!


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın