23 Yıl Önceki Fotoğrafı Paylaştı!

 

Adam, Adamla yan yana!..

ÇAYKUR Rizespor'un eski teknik direktörü Giray Bulak, kendine ait sosyal medya hesabından 23 sene önce çektirilen bir fotoğrafı karesini takipçileri ile paylaştı.

Yeşil-Mavili takım o sezon 2. ligde olmasına rağmen Orduspor maçında cezalı oyuncu oynatması ve bu durumu TFF'ye şikayet eden Yozgatspor yüzünden 3. lige düşürülmüştü.

Giray Bulak Kabul Etmişti!

Hatırlanacağı gibi ÇAYKUR Rizespor'un başına 2.lig de mücadele edecek diye gelen teknik adam Giray Bulak, takımı biranda 3. ligde bulmuştu. Başka teknik adamlar gibi bu durumu proplem olarak göstermeyen Trabzonlu teknik adam 93 -94 sezonunda Hüsnü Kürkçü ile birlikte Ç.Rizespor'u 3. ligde Şampiyon yaparak yeniden 2. lige çıkarmayı bilmişti.

Akhisar'a Kaybetmiştik!..

Başarılı teknik adam önceki yıllarda PTT 1.ligde Hüseyin Kalpar'dan boşalan göreve getirilmiş, yeşil - mavili takım ligin son maçında kendi sahasında Akhisar Belediye takımına mağlup olarak Süper lige çıkma şansını doğrudan kaybetmişti. Giray Bulak'ı atmaca, o sezon play - off maçında Adanaspor'a karşı elenerek finale çıkma şansını yitirmişti.

İşte Giray hoca'nın sosyal medayada paylaştığı o yazı ve fotoğraf karesi:

 

Rizespor'un eski kaptanı, değerli çalışma arkadaşım Hüsnü Kürkçü. (1993-1994 sezonu)


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın