Rize Sağlık Sen Şubesi'nden, Demiral'a ziyaret

Rize Sağlık Sen Şubesi'nden, Demiral'a ziyaret

 

 

Rize Sağlık-Sen Şubesi, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Op. Dr. Gökhan Demiral'ı makamında ziyaret etti.

Genel Sekreterlik makamında gerçekleşen ziyarete, Rize Sağlık-Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, " Rize artık sağlık alanında sunduğu hizmetlerle Trabzon ve Erzurum'a destek olan bir il haline gelmiştir. Bir çok branşta artık il dışına hasta sevk edilmiyor. Aksine hasta sevkinin ilimize yaşandığı gözleniyor. Bu olanı korumak ve geliştirmek gerekiyor. Bunu yaparken de paydaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

 

 

Rize Sağlık- Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz ise, hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Komşu ilimiz Ardahan'dan sonra ilimize hizmet edecek olmanız bizim için büyük gurur kaynağıdır. Umuyoruz ve istiyoruz ki birlikte çalışarak, birlikte istişareler yaparak verimliliğimizi en üst seviye çıkaracağız. Bunun için memur-sen ailesi olarak size ve çalışanlarınıza destek olmaya hazırız" diye konuştu.

Yılmaz, daha sonra Rize İli Kamu Hastaneler Birliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hakan Görgülü ve Mali Hizmetler Başkanı Musa Korkut'u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın