Kirli Çamaşır Gibi !...

 


Bu dünyada herkesin bir derdi var. Kiminin ekmeği bayat, kimin ise pırlantası ufak…

Çaykur Rizespor’a son 10 yıl içinde üst düzey maddi sponsor yardımlar geldi, diğer Anadolu takımları kıvranırken yeşil – mavili takımı yönetenler o gelen Euroları çalıştığı hocaların emrine verdiler.

İsmail Kartal, bu sezon o paraları harcama yani transferde tam yetkili olan kişi oldu. Aldığı oyunculara bakıyoruz paşa çayına batırılan bisküvi kıvamında. Bu takım ligin en zayıf takımı konumunda. Kimse hayal kurmasın. Bu kadar yanlış transferler altında bu kadroyu kurmak için teknik direktör olmaya bile gerek yok.

İsmail  hoca transfer döneminde bunları yaparken, başta başkan ve yönetim neden hesap sormaz anlamak mümkün değil.

Rizespor’un Geleceğini Karartınız!

Bir bakın araştırın, bu oyuncular hangi menajerler üzerinden geliyor. Başkan ve yönetim yaz boyu Vedat’ın transferine odaklanırken, aslında Rizespor’un geleceğini karartılar. Hani  bu transferler bu takımın geleceği idi ? Rizespor’u yöneteler, çevrenizde sizi üç beş kişi alkışlıyor, sosyal medya  hesap üzerinden paylaştığınız kareleri beğendiler diye kendinizden geçtiniz. Şimdi o sizi beğenenler bilesiniz şu sıralar size ağır hakaret ediyorlar. Bu işi böyle, bu iş tabela işidir.

İsmail Kartal İnat Etme, Memleketini Seviyorsan Bas İstifayı!

İyi skor almak, ligde bir ilçe takımı lider Alanyaspor olmak için fazla bir şey yapmanıza gerek yoktu. Aklı başında başarıya aç bir teknik adam, yenilikçi saha kenarında maç 5 olmuş hırsı ile yerinde duramıyor, yardımcıları Erol Bulut’a her dakika içinde bir şeyler gösteriyor, hocaya destek oluyor, ya bizde ? Maalesef geçen hafta yazdım, İsmail hocanın tek bir yardımcısı bile risk almıyor, hocanın yanına süs kabağı gibi sadece oturuyorlar.  İsmail Kartal maç içinde uyuyor! Maalesef, çok acı bir durum. Böyle elleri bağlı teknik adamlık olmaz. Burası Süper  lig. Hoca kenarda uyuyor, futbolcusu saha içinde uyuyor. Kız gibi yumuşak bir takım olduk. Saha içinde maçı isteyen tek bir oyuncun yok, sahada başkaldıracak, rakiple didişecek oyuncun yok. Bu takım çok acı bir olay ki rakip 9 kişi kalsa bile maçı alacak güçte değil ve her geçen hafta eriyor. Acil bir kan değişikliği lazım, İsmail Hoca’da artık inat etmesin ve memleketinin takımının önünü tıkamasın.

Hasan Kartal O Dönem İsyan Etmişti ama Ya Şimdi !..

Başkan Hasan Kartal, bir zamanlar Metin Kalkavan döneminde yönetimdeydi. Şimdi başkanlık koltuğuna oturuyor. O dönem nasıl ki başkanı Metin beyi haklı olarak eleştirdi, Hikmet Karaman’ı gönderme konusunda açık yürekle konuşmuştu, şimdi de aynı durum kendisinin başına geldi. İsmail Kartal’ın Rizespor’ katacağı bir şey yok ama her geçen hafta İsmail Kartal Rizespor’dan ünite ünite kan alarak rakip takımlara veriyor.

İlçe takımı Alanya bakın nasıl transferler yapıyor!

Bu işin siyasi yanını ben bilmem arkadaş.  Zaten ne gelmişse bu şehirde Siyasi hesaplar yüzünden geldi. Buraya gelen hoca ;” Beni reis gönderdi” diyor. Ondan habersiz gitmem diyor ama her seferine hem Rize’ye maddi kazık çakıyorlar hem de manevi boyutu çok yüksek izler bırakıyorlar. Lider Alanyaspor ‘un siyası yönü yok mu? Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun abisi. Bizden ayrılan Hikmet hoca siyasi destek altında hemen Alanyaspor’a iş bulmuştu ama baktı toptan anlayan Hasan Başkan geç olmadan hemen yola koydu.  Tüm transferleri kendi yapıyor, futbol biliyor ve bana göre en önemlisi Alanya şehrine ve o takımın eski oyuncularına kulak veriyor, o isimlerle Alanyaspor’u yönetiyor. Öyle üst düzey sponsor desteği de yok!. Transferi Erol Bulut’a da yaptırmıyor.

Bak ve Kartal Gereğini Yapın, Bu teknik adam Kenarda Uyuyor !..

Sayın vekil Osman Aşkın Bak ve Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Rizespor’da İsmail Kartal yönetiminde gelinen bu durum belki sizin çocuklarınız sizden hesap sormayacak ama bilesiniz ki torunlarınız sizden hesap soracak. Bu futbol, toplum sebeplere bakmaz, sonuçlara bakar. Bu işe yeni bir fotoğraf karesi lazım ve onu vizyona koyun, aksi takdirde ligde her takımın oyuncağı olan çok sevdiğiniz Rizespor’u diğer takımlar her maç sonrası kirli çamaşır gibi oradan oraya savurur, atarlar !..


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    İsmail köse

     21 Ekim 2019 13:34
         

    tespitlerin için alkişliyorum cesur kalem?????

Yorum Yapın